OPERÁTOR VÝROBY, SEŘIZOVAČ – NOVÝ BOR OKRES ČESKÁ LÍPA

Nabídka dlouhodobé práce v pracovním poměru na pozici operátor výroby, Čtěte více Článek OPERÁTOR VÝROBY, SEŘIZOVAČ – NOVÝ BOR OKRES ČESKÁ LÍPA se nejdříve objevil na INDEXPRACE.cz.

projít na článek

OPERÁTOR VÝROBY – NOVÝ BOR OKRES ČESKÁ LÍPA

Nabídka dlouhodobé práce v pracovním poměru na pozici operátor výroby. Čtěte více Článek OPERÁTOR VÝROBY – NOVÝ BOR OKRES ČESKÁ LÍPA se nejdříve objevil na INDEXPRACE.cz.

projít na článek

Adaptační kurzy SPŠ Česká Lípa 2023

Adaptační kurzy SPŠ Česká Lípa 2023 admin Čt, 21.09.2023 - 12:23

projít na článek

Náborový bonus 20.000 Kč

Hledáte práci? Máme pro vás super nabídku!  Pro pracovní pozice operátor výroby a interní logistik jsme přichystali náborový bonus 20.000 Kč. The post Náborový bonus 20.000 Kč appeared first on JTEKT.

projít na článek

Říjen ve znamení zahájení výstavby nových hal

V České Lípě realizujeme od října přístřešek nad plochou třískového hospodářství místní pobočky společnosti Kovošrot, otevřený přístřešek stavíme také v Ostravě. V Plzni montujeme primární ocelovou konstrukci pro novou výrobní halu. CZ1308 KOVOSRO

projít na článek

Digitalizace a automatizace výroby

Pokud se bavíme o fenoménech dnešní doby Digitální továrně a Průmyslu 4.0, myslíme tím současný trend digitalizace a s ní související automatizace výroby a také změn na trhu práce, které   s sebou přináší Přečtěte si celý náš článek na webu SystemOnLine z

projít na článek