Opět zrychlujeme internet

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že pro Vás stále inovujeme městskou datovou síť, abychom Vám mohli poskytovat kvalitní služby. Proto od 1. 11. 2021 navyšujeme rychlost většiny našich internetových tarifů. U tarifů DATA PREMIUM, DATA EXTRA a DATA XL Optika je pro dosažení maximální rychlosti zapotřebí využívat aktivních prvků (switche, routery, síťové karty atd.) [] Článek Opět zrychlujeme internet se nejdříve objevil na KTUO.

projít na článek

Gigabitový internet

Orthodox.cz přináší do LuhačovicGIGABITOVÝ INTERNET !!! V naší optické síti nyní nabízíme připojení symetrickou rychlostí až 1 Gigabit. Aktuální parametry linek si můžete prohlédnout zde. Abyste mohli plně využívat nových rychlostí bez omezení, je třeb

projít na článek

Palivo JET A1 opět k dispozici

Po výměně čerpací stanice je opět k dispozici palivo JET A1 The post Palivo JET A1 opět k dispozici first appeared on Letiště Letňany.

projít na článek

Kolik zařízení lze připojit za optickou jednotku?

Přímo za optickou jednotku můžete zapojit maximálně dvě zařízení. UTP kabel zapojte do příslušené zdířky optické jednotky, druhý konec kabelu do zdířky na routeru označené jako WAN nebo INTERNET. Wifi router nastavte do režimu Router, nikoliv do režimu Ac

projít na článek

Optika vevile Silvie

Nově jsme se optickou přípojkou „problikali“ do vily Silvie (B. Smetanové 1109) internet tu nyní běží rychlostí až 250 Mbps.

projít na článek

Parní kabina opět v provozu

Po odstranění závady je parní kabina od čtvrtka 14.9. opět v provozu.

projít na článek