Opláštění skladovací haly

V letošním roce jsme provedli opláštění staré skladovací haly. Fasáda byla zhotovena ze sendvičových panelů s minerálním jádrem pro dosažení požadované požární odolnosti.

projít na článek

Nástavba skladové haly

Do datové schránky dorazilo rozhodnití o souhlasu se zřízením nástavby skladové haly Datová zpráva

projít na článek

Divišov Zdebuzeves, skladovací objekt 134m2

Nabízíme k pronájmu objekt ke skladování sněžnou jámu, která se nachází v katastrálním území Zdebuzeves, obec Divišov. Objekt je umístěn u sjezdu 49 dálnice D1. Objekt v tuto chvíli není napojen na žádné rozvody energií. Pro více informací volejte RK. Th

projít na článek

2.10.2017

Výstavba nové haly Zdárně pokračujeme ve výstavbě nové haly, její kolaudace je plánována orientačně na prosinec letošního roku. Zpět The post 2.10.2017 appeared first on CZECHmetal s.r.o..

projít na článek

Čestín Polipsy, skladovací objekt 131m2

Nabízíme k pronájmu objekt ke skladování sněžnou jámu, která se nachází v katastrálním území Polipsy, obec Čestín. Objekt je umístěn v těsné blízkosti autobusové zastávky Kácov, Račíněves. Objekt se nachází na pozemku ve vlastnictví Lesy ČR, s.p. a v tut

projít na článek

PRAHA 9-HORNÍ POČERNICE VÝROBNÍ HALA S KANCELÁŘEMI

Nabízíme Vám ke koupi zajímavý komerční prostor na vlastním pozemku, který je aktuálně využíván pro výrobu betonových plotů. Déle skladovací prostory, kanceláře, sociální zázemí. Areál se nachází ve velmi žádané lokalitě na Praze 9 v Horních Počernicích.

projít na článek