OPRAVDU ZNÁME PRAVÝ VÝZNAM VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ?

Každoročně se na světě slaví období Vánočních svátků. Lidé nakupují svým bližním vánoční dárky, připravují větší vánoční pohoštění, strojí vánoční stromky, staví betlémy, chodí do kostelů, zpívají vánoční písně. Jaká je ale podstata Vánoc? Je to opravdu vše, co nám mají Vánoce přinést? Je historické vyprávění o zrození Ježíše v Betlémě to jediné, proč se takové svátky slaví? Nebo mají Vánoce jiný, daleko hlubší význam takový význam, který nám pomůže jinak nahlížet na smysl života každého z nás? Rádi bychom se chtěli nad těmito i dalšími otázkami společně s vámi zamyslet v našem workshopu. VSTUP VOLNÝ. OPRAVDU ZNÁME PRAVÝ VÝZNAM VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ? Úterý, 15. prosince 2015, 18:30 hodin, Křesomyslova 599/8, Praha 4 Nusle.

projít na článek

Provoz kanceláře v období vánočních svátků

Vážení klienti, dovolujeme si Vás informovat, že advokátní kancelář bude od 20.12.2021 do 2.1.2022 uzavřena. Děkujeme za pochopení. Příspěvek Provoz kanceláře v období vánočních svátků pochází z Advokátní kancelář Paroulek & spol.

projít na článek

Vánoce 2017

Během vánočních prázdnin neordinujeme, znovu začínáme 3.1.2018 Všem pacientům přejeme poklidné prožití vánočních svátků a těšíme se na shledání v novém roce.

projít na článek

Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.

Přejeme Vám i všem Vašim blízkým šťastné a veselé Vánoce, děkujeme Vám za projevenou přízeň v uplynulém roce a do nového roku Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů. The post Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a šťastn

projít na článek

Provoz advokátní kanceláře v období vánočních svátků 2023

Vážení klienti, dovolujeme si Vás informovat, že advokátní kancelář bude od 22. 12. 2023 do 2. 1. 2024 uzavřena. Děkujeme za pochopení. Příspěvek Provoz advokátní kanceláře v období vánočních svátků 2023 pochází z Advokátní kancelář Paroulek & spol.

projít na článek

VELIKONOČNÍ SVÁTKY ZNÁME JEJICH PRAVÝ VÝZNAM?

Velikonoce svátek zmrtvýchvstání. Kdo vstává z mrtvých? Může se něco, co je v zásadě smrtelné tedy smrtelné tělo člověka, stát nesmrtelným? Může se něco, co je v zásadě podrobeno utrpení, co samo utrpení vytváří, být věčně od utrpení oproštěno? Povstalo

projít na článek