Pomeranč - chytrý otvírák vařených vajíček Dost klepání lžičkou.. na vejce a obíráním drobných prasklých úlomků skořápky? Nemáte v kuchyni další prostor ke skladování podšálků na vejce? My máme, co vy potřebujete. Cregg je jemný způsob, jak se dostat do žloutku. Už více žádné brutální sekací taktiky s nožem. Cregg otevře vaše vejce přesně a elegantně. Chcete-li otevřít vajíčko, prostě nasaďte cregg řezacími kolečky směrem dolů na horní část vajíčka. Zatočením jemně v obou směrech a skořápka bude čistě proříznuta. Nyní stačí odklopit nožem nebo lžící horní díl i s bílkem a chcete-li bez bílku, sejměte špičku jen prsty a vejce zůstane celé. Nyní vstupuje do hry další funkce. Stačí posadit otevřené vejce na cregg a použít jej jako podkalíšek na vejce. A navíc je použitelný esteticky i jako prsten servírovacího ubrousku. Skutečné 3-v-1 produktu.
Otvírák vařených vajíček naměkko Neklepejte už lžičkou na vejce a obíráním drobných prasklých úlomků skořápky? Nemáte v kuchyni další prostor ke skladování podšálků na vejce? My máme, co vy potřebujete. Cregg je jemný způsob, jak se dostat do žloutku. U
projít na článekDárky a dárečky do kuchyně pro ženy i muže. Grilovací špíz FireWire 1x, (2ks/bal.) Časovací hudební vejce BeepEgg 1 ks 3V1 otvírák vaječných skořápek Cregg 1ks
projít na článekChytré firmení dárky Pomůcka na loupání vajíček Už máte dost klepání lžičkou na vejce a obíráním drobných prasklých úlomků vaječné skořápky? Nemáte v kuchyni další prostor ke skladování podšálků na vejce? My máme, co vy potřebujete. Cregg, to je jemný z
projít na článekLimetka - dárky do kuchyne a k vánocům Genialita je v dobrém a jednoduchém Už máte dost klepání lžičkou na vejce a obíráním drobných prasklých úlomků vaječné skořápky? Nemáte v kuchyni další prostor ke skladování podšálků na vejce? My máme, co vy potřeb
projít na článekPopulární otvírák na pivo ve tvaru korunky - pivní zátky. Možno doplnit magnetem za příplatek. Vnitřní otvírák je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Stránka Otvírák na pivo Korunka byla publikována na Aplastic.
projít na článek