Ořechové řezy patří mezi moučníky, které zcela jistě obohatí váš sváteční stůl. Variací tohoto zákusku je nespočet. Moučníky jsou oblíbené právě pro typickou chuť, kterou jim ořechová jádra dodávají. A protože se v našich krajích nejvíce pěstuje ořešák vlašský, jsou jádra jeho plodů také při domácím pečení nejvíc používána.
Ořechové cukroví patří ve většině domácností mezi nejčastější a nejoblíbenější druhy konzumované nejen na Vánoce. Připravuje se mnoha způsoby za použití nejrůznějších receptů více či méně ozkoušených. Vánoční ořechové cukroví můžete dělat buď pečené, nebo
projít na článekKruhový pilový list z vysoce odolné rychlořezné ocelipro řezání různých materiálů přímým zanořením. Vhodné pro podélné řezy do dřevo, sádrokarton, laminátové podlahy. Součástí dodávky je paralelní hloubkový doraz pro přesné souvislé řezy Průměr 100mm
Pařížské řezy jsou velmi chutným zákuskem, který je známý v každé rodině a snad každá druhá rodina má i svůj osvědčený postup a recept na tento druh sladkého potěšení. Kdo by odolal tmavému korpusu naplněnému doslova božskou čokoládovou náplní a zdobenému
projít na článekPro odpovídající úhlové broušení, jednoduchá montáž. Max. Ø trubky: 0°– Ø 110 mm 30° – Ø 80 mm 45° – Ø 60 mm
projít na článekKorpus: 320 g hladké mouky 180-200 g cukru 12 g kypřicího prášku 1 špetka soli 20 g kakaa 250 ml mléka 125 ml slunečnicového oleje 2 vejce 1 lžíce rumu (není nutné) Krém: 400 g bílého jogurtu 400 g zakysané smetany 250 g…
projít na článek