Orelská pouť 21.5.2022

Orelsk pouť slavila letos 30 let existence chomutovsk jednoty. Letos se zač nalo v kostele svat Barbory v Chomutově - Horn Vsi. Skupinu doprov zel děkan Alois Heger.

projít na článek

Letní poutě 2022

V echny tři letn poutě v roce 2022 se vydařily. Prvn a třet pouť vedl Miroslav Dvoulet , druhou pouť vedl Alois Heger. Pouť zač nala v 10 hodin u červen ho kř že na n vsi Květnova.

projít na článek

Jarní pouť 7.5.2022

Jarn pouť se konala na Květnově v sobotu 7. května 2022. Byla určena pro poutn ky z kru nohorsk ho vikari tu. Zač nalo se jako vždy od červen ho kř že na n vsi Květnova.

projít na článek

Nepomucká pouť

!!!AKTUALIZOVÁNO!!! Milí přátelé, máme tu pro Vás pozvánku na akci, kde se s námi můžete opět setkat. Je to Nepomucká pouť a nás na ní uvidíte v sobotu 14. 5. mimo jiné hned ve dvou představeních! Těšíme se na Vás! Nyní je k dispozici kompletní program N

projít na článek

Poutníci z Trutzhainu 2022

Pouť z Trutzhain na Květnov se konala o čtvrt neděli v červenci čili - 24.7.2022. Poutn ci přijeli společně autobusem. M e svat zač nala ve 14 hodin v kostele Nav t ven Panny Marie.

projít na článek

Poutě na Květnově 2023

Leto n poutě se vydařily - poč naje jarn pout kru nohorsk ho vikari tu, d le orelskou pě pout a třemi letn mi term ny (kdy zpravidla jeden propr ). Pokažd se dalo j t od červen ho kř že od n vsi.

projít na článek