Orient představuje sportovní modely se stopkami a solárním pohonem

Orient vbřeznu tohoto roku překvapil poměrně nečekaným rozšířením řady Sports, a to o modely vycházející designově zoblíbených Orient Sports Mako, světším pouzdrem, doplněné o funkci stopek a se solárně napájeným strojkem. Novinka bude dostupná ve třech barevných provedeních a osloví svým ležérním sportovně laděným stylem, který čerpá zpopulárního designu potápěčských hodinek. U Orientu se vtéto [] The post Orient představuje sportovní modely se stopkami a solárním pohonem first appeared on Nosime-hodinky.cz.

projít na článek

Orient Bambino v novém kabátku

Vrámci jarních novinek se u Orientu myslelo také na velmi populární kolekci Orient Bambino zřady Orient Classic. Pro ty, kdo kolekci neznají, by se Bambina dala ve stručnosti popsat jako hodinky sjednoduchým, nadčasovým designem, které se již od svého uve

projít na článek

Fashion událost jara: My Dear Clothing představuje novou kolekci Spring 18 a modely hodinek značky Nixon

Oblíbená česká značka streetového oblečení My Dear Clothing, za kterou stojí mladý úspěšný designér Zbyněk Štandera, přichází snovou kolekcí Spring 18 – největší vdosavadní historii značky. Poprvé také oblečení pro dívky! Poprvé hodinky Nixon X My Dear Cl

projít na článek

Sprchy Sunny - náhradní kolínko s převlečnou maticí

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Slouží k připojení rychlospojek k solárním sprchám Sunny.

projít na článek

Sportovní hala Újezd u Brna

Sportovní hala Újezd u Brna montáž sportovního povrchu Taraflex Evolution Článek Sportovní hala Újezd u Brna se nejdříve objevil na Sportovní, bytové a komerční podlahy.

projít na článek

Sportovní povrch v TJ Slavoj Koloděje

Dodávka a montáž sportovního povrchu Taraflex Evolution. Celková plocha instalace podlahy je 253m2. Článek Sportovní povrch v TJ Slavoj Koloděje se nejdříve objevil na Sportovní, bytové a komerční podlahy.

projít na článek