Orientační běh Montessori ZŠ Jablonec nad Nisou

Jak se běhá v Jablonci nad Nisou? Podívejte se na video z nočního orientačního běhu Montessori ZŠ Jablonec nad Nisou. Článek Orientační běh | Montessori ZŠ Jablonec nad Nisou se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Made in Jablonec 2018

Devátý ročník módní přehlídky "Made in Jablonec" měl svou premiéru 11. ledna 2018 v Eurocentru v Jablonci nad Nisou.

projít na článek

Made in Jablonec 2020

Již tradičně se začátkem nového roku v Jablonci nad Nisou koná módní přehlídka Svazu výrobců skla a bižuterie pod názvem "Made in Jablonec". Letošní rok nesl podtitul "Double Fantasy" a přinesl několik zásadních novinek.

projít na článek

V hlavní roli ŠPERK

Svaz výrobců skla a bižuterie vás zve na módní přehlídkuMade in Jablonec 2024 Od 15.listopadu začíná v Eurocentru Jablonec nad Nisou elektronický prodej vstupenek na premiéru módní přehlídkyMade in Jablonec 2024. Ceny vstupenek v rozmezí 250,- Kč - 350

projít na článek

OMEZENÍ PROVOZU TRAVNATÉHO HŘIŠTĚ

The post OMEZENÍ PROVOZU TRAVNATÉHO HŘIŠTĚ first appeared on SPORT JABLONEC NAD NISOU.Článek OMEZENÍ PROVOZU TRAVNATÉHO HŘIŠTĚ se nejdříve objevil na SPORT JABLONEC NAD NISOU.

projít na článek

VEŘEJNÉ BRUSLENÍ V DOBĚ VÁNOC

The post VEŘEJNÉ BRUSLENÍ V DOBĚ VÁNOC first appeared on SPORT JABLONEC NAD NISOU.Článek VEŘEJNÉ BRUSLENÍ V DOBĚ VÁNOC se nejdříve objevil na SPORT JABLONEC NAD NISOU.

projít na článek