Orlen Benzina přivezla monopost Formule 1 do Česka

Již 30. září zavítá na čerpací stanici Orlen Benzina v pražské ulici Argentinská monopost F1 týmu Scuderia AlphaTauri, který budou moci o několik dnů později obdivovat také účastníci konference Sport Alive 2023, která proběhne za podpory značky Orlen v O2 universum ve středu 4. října.

projít na článek

Rekordní léto na stanicích Orlen Benzina: Dva miliony prodaných hotdogů

Prázdninový provoz na čerpacích stanicích sítě Orlen Benzina, která je s 435 stanicemi největším řetězcem v Česku, byl rekordní. Objem prodaného občerstvení meziročně výrazně vzrostl.

projít na článek

Stáj Mercedes odhalila svůj monopost pro sezonu 2021

Německá automobilka představila svůj vůz formule 1, se kterým bude obhajovat titul konstruktérů z předchozí sezony. Nový monopost nese název W12, přímý nástupce W11, který jsme mohli vidět minulou sezonu.

projít na článek

Nízkoviskózní motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30

Motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30 má unikátní technologii Complex Protection Formula (CPF), která má ideální složení nejmodernějších komponentů. 

projít na článek

Vodíkový autobus pro Mostecko se osvědčil, v zimě jej čekají testy na mráz

Rafinérská a petrochemická skupina Orlen Unipetrol uskutečnila ve spolupráci s městy Most a Litvínov pilotní provoz vodíkového autobusu.

projít na článek

Orlen Oil Platinum MaxExpert XF 5W-30 v balení 4 L

Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete nyní vysoce kvalitní syntetický motorový olej, který je vhodný pro letní i zimní použití. Mimořádná technologie tohoto oleje byla vyvinuta na základě CPF.

projít na článek