Oslavte narozeninovou párty nově – zkuste bowling!

Přemýšlíte, jak a kde oslavit vaše narozeniny s kamarády, jubilea, kulaté výročí svatby se svými dobrými známými a jak vytvořit přátelskou a veselou zábavu, která by všechny nadchla? Vytane vám na mysli příprava pohoštění, nákupy potravin, různých druhů alkoholu, nesmíte zapomenout na abstinenty, už vidíte, jak se honíte. Nakonec upachtění pečením, smažením, nakupováním, se jen tak tak stačíte převléci do svátečního a ve sjednanou hodinu u vašich dveří zvoní parta lidí, kteří vám přišli poblahopřát a dopřát si veselí. A vy jen ztěžka dosedáte na židli a jste tak vyčerpaní, že jen mlčky přihlížíte, jak se ostatní baví. Tohle chcete? Takhle hodláte rok co rok slavit své narozeniny, výročí, důležité dny vašeho života? Zahoďte přesvědčení, že jen doma můžete připravit hostinu pro vaše bližní, že jen domácí pochutiny jsou to pravé a vaši známí očekávají jen domácí dorty! Užijte si svůj den! A když ho chcete spojit se zábavou, zkuste něco naprosto jiného a nového. Poohlédněte se třeba po bowlingu ve svém okolí. Báječná příležitost k oslavám spojená s úžasnou zábavou. Kdo bowling zná, rád si ho zahraje, kdo se s ním setkává poprvé, rád si ho vyzkouší. Bowling je i pro malé děti, jen jim musíte vysvětlit, že na dráhy je zakázáno vstupovat! Centra jsou připravena i na malé sportovce, a aby se koule neskutálela tam, kam nemá, je možno při každé jejich hře automaticky nastavovat „mantinely“. A věřte, že se spolu pobavíte, budete si vzájemně radit a sledovat vaše výsledky. I když výsledky nejsou to nejdůležitější, jde o to, že vy budete odpočatí a budete se bavit spolu s ostatními. Zahodíte starosti.  Ty za vás převezme někdo jiný! Jsou bowlingová centra, která pro vás na objednání připraví i pohoštění. Pravda, bude vás to stát nějakou korunu, ale občas si „vyhodit z kopýtka“ oživí váš život. Zahrajete si, poté se přesunete ke stolům, kde bude připravený raut a zábava může pokračovat. Můžete si vymyslet i různé stolní hry anebo překvapíte přátele dárečky. Nemusejí být drahé, cení se nápad. A pokud nejsou vaši známí prudérní, zkuste navštívit weby se žertovnými předměty. Vybírejte a objednávejte je s časovým předstihem. Každý dáreček můžete zabalit do neprůhledného obalu, očíslovat a nechte přátele losovat z klobouku. Těšení se a překvapení nebude brát konce! Bude to zase něco nového a na tuto zábavu budou vaši známí ještě dlouho vzpomínat! Zahoďte starosti. A bavte se! Článek Oslavte narozeninovou párty nově – zkuste bowling! se nejdříve objevil na Hastall.

  • Web: Hastall
  • Aktualizace: 21.6.2023
projít na článek

Senzační úspěch pro český bowling

Český bowling slaví jeden z největších úspěchů ve své historii. Bowler Jaroslav Lorenc vybojoval na Světových hrách v americkém Birminghamu stříbrnou medaili. Skvěle prošel celým turnajem a jen ve finále nestačil na profesionála z Austrálie.

projít na článek

Lorenc vyhlášen nejlepším bowlerem Česka

Česká bowlingová asociace vyhlásila a ocenila nejlepší bowlery a výkony za rok 2022. Sportovní bowling je v Česku relativně mladý sport, který v poslední době zažívá dynamický rozvoj. Uplynulý rok byl pro český bowling plný historických úspěchů.

projít na článek

Sexy party form me!

The best destination bachelorette party was really amazing to me. I remember how I always wished I had finally had a perfect party that I will always remember. But as usual, it`s not easy. And so I thought that I would probably have only ordinary parties

projít na článek

Bowling

Jsme bowlingová herna, provozujeme 4 profesionální bowlingové dráhy. Hrací počet na jednu dráhu maximální šest osob. U nás můžete soutěžit každý den o panáky ( strike z barevnou kuželkou ). Kromě bowlingu nabízíme stolní fotbálek. V naši nabídce najdete

projít na článek

Pronájem párty stanů, pivních setů a grilu

Nenechte si Vaši zahradní párty pokazit deštěm. Naše firma Vám pronajme párty stany v několika velikostech. Dále si můžete zapůjčit pivní sety v délce 220cm pro 8 osob a velký párty gril, kde můžete péct naráz až 50 steaků.

projít na článek