Oslavy úspěšně zahájeny!

Koncert pedagogů a první akce k 70. výročí školy je za námi. Velký dík patří všem účinkujícím pedagogům, paní ředitelce a panu starostovi. Už v listopadu dále pokračujeme s oslavami a to dvěma koncerty žáku v ZUŠ a druhým provedením Brundibára tentokrát v Praze v Divadle Na Prádle. Budeme se na Vás těšit! Foto: Ivan Látal Článek Oslavy úspěšně zahájeny! se nejdříve objevil na ZUŠ Černošice.

projít na článek

Herec Ivan Vyskočil po úspěšné operaci oka

Na fotografii je herec Ivan Vyskočil po úspěšné operaci oka, kterou absolvoval v klinice v Chámu. Tato klinika se specializuje na refrakční chirurgii, zvláště výměny čoček s implantaci multifokálních čoček. Tyto čočky po individuálním výběru na míru zbaví

projít na článek

CQS má za sebou další úspěšné posouzení ze strany IQNetu

Všichni členové mezinárodní certifikační sítě IQNet podstupují vzájemné posouzení své způsobilosti. Začátkem září CQS úspěšně podstoupilo toto hodnocení a tím prokázalo svoje právoplatné zastoupení mezi nejvýznamnějšími certifikačními orgány.

projít na článek

DREAM EVIL oslavují metalové hrdiny

Švédové DREAM EVIL se pustili do oslavy všech metalových klišé a hrdě vypouští skladbu „Metal Gods“ jako poctu heavymetalovým hrdinům.

projít na článek

TONIGUY SLAVÍ 60LET

TONIGUY slaví 60let. Sledovat livestream z oslavy můžete i vy :-) zde: neděle 8.10. 20hod stačí kliknout zde: https://bit.ly/60thlivestream

projít na článek

Pozvánka: Výročí 30 let VARNET / VARIANT plus

Přijměte pozvání na neformální setkání u příležitosti oslavy výročí 30 let působení firmy VARNET / VARIANT plus na českém trhu.

projít na článek