Osmiletá záruka? U Citroënu C3 je to možné zdarma

Citroën C3 a SUV C3 Aircross je nyní možné zakoupit s prodlouženou až osmiletou zárukou. Tato flexibilní značková záruka včetně asistenční služby umožňuje zákazníkovi vybrat si tu nejvhodnější variantu kombinace počtu roků a počtu ujetých kilometrů a to až do 8 let a do 200 000 km. Každý tak může přizpůsobit záruku svým individuálním potřebám tak, aby to pro něj bylo co nejvýhodnější.

projít na článek

Test Citroenu C4 1,2 turbo automat výbava Feel Pack

Test Citroenu C4 se silnější verzí tříválce 1,2 turbo s automatem ve výbavě Feel Pack. Crossover nižší střední třídy s neokoukaným vzhledem.

projít na článek

Test elektrického Citroenu e-C4 Shine Pack

Test elektrického Citroenu e-C4 s baterií o kapacitě 45 kWh ve výbavě Shine Pack. Netradiční crossover nižší střední třídy s elektrickým pohonem.

projít na článek

Rodinný pracant Citroën Berlingo se vrací s benzinem i naftou. A vypadá skvěle!

10. 05. 2024 Novinky Rozhodnutí, že jeden z nejoblíbenějších Citroenů bude v nabídce jen jako elektromobil, bylo naštěstí v koncernu Stellantis přehodnoceno. Berlingo opět koupíte s naftovým i benzinovým motorem - a nejen s homologací N1.Viola Procházková

projít na článek

Maserati Khamsin: Skoro zapomenutý klenot italského luxusu a výkonu s kapkou Francie

06. 05. 2024 Historie Krásné, rychlé, výkonné a díky hydraulickému pružení od Citroënu i extrémně pohodlné a pokrokové. Maserati bez chyby, které se zkrátka jen narodilo do špatné doby.Lukáš NaskeNa přelomu 60. a 70. let minulého století bylo Maserati ve

projít na článek

Záruka vrácení peněz

Příspěvek Záruka vrácení peněz pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek