Otázka - Co je to za motorku (Auto-moto)

marek: Ahoj, neví někdo co je to za motorku?(:odkaz:) (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Nestartuje auto kango (Auto-moto)

rosta: Dobry den, potrebuji poradit, nestartuje auto az po 3-4pokus chytne a druhy den seto opakuje tosame, auto renault kango (:odkaz:) 43kw jina zady kontrolky mi nesvitej vse funguje az nato startovani. Diky za rady (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Nestartuje auto (Auto-moto)

bejlis: Zdravim, mam renaulta kango (:odkaz:) problem ze startovanim, kdyz startuju tak seto podari na 3 az 4 pokus,funguj jak ma i kdys vypnu motor a zpatky nastartuju, a druhy den zase nejde nastartovat. Muze nekdo poradi kdo tomu trochu rozumi. Diky (d

projít na článek

Otázka - Brzdy a zatáčení u motokáry (Auto-moto)

pavel: Dobrý den, chci si postavit motokárku na elektromotor, ale nevím jak mám bez sváření udělat zatáčení a brzdy. Děkuji za odpověď. (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Plánování trasy pro nákladní auta (Auto-moto)

gorro: Dobrý den existuje nějaká mapa kde lze naplánovat trasu pro nákladní auta. mapy to nemají , mají jenom osobní, hromadnou atd. Díky (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Neznámá vstřikovací jednotka bosch monomotronic (Auto-moto)

zdenek2: Na felicii monovstřik jsou vstřikovací jednotky bosch označeny následovně:verze 50 kW - (:odkaz:) 40 kW - (:odkaz:) číslo je na jednotce vždy zezadu směrem ke kabině (:odkaz:) teď tu mám jednotku, která má označení (:odkaz:) internetu se nedá nic

projít na článek