Otázka - Jak přenést fotky z mob.telefonu do PC (Počítače a příslušenství)

janik: Dobrý (:odkaz:)ám mob. telefon MYPHONE s nabíjecím konektorem USB-C . Nabíjení telefonu jde , ale ne přenos fotek do PC !Kde je chyba? Poradí nprosím někdo?S pozdravem Jan B Lekys (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - TrojanDropper.Agent.NLB hrozba (Počítače a příslušenství)

bluenite: Co s tímto šmejdem? ESET IS ho v pc indentifikuje a odstraní, ale chci se zeptat jak se projevuje a jestli nadělal již nějakou paseku. A jak to zjistit. Není to falešný poplach?díky za raduPetr (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Kolega na telefonu

Tady je naše Otázka týdne: Máš „přítele na telefonu“, se kterým pravidelně konzultuješ věci spojené s podnikáním? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Předání počítačových učeben.

V úterý 3.9.213 proběhlo za účasti zástupců SRPDŠ a Laborek.cz při Gymnáziu Václava Beneše Třebízského ve Slaném předání dvou nově vybavených počítačových učeben řediteli školy. Výměna všech počítačů, monitorů a příslušenství v obou učebnách se mohla usku

projít na článek

Otázka - Mobil fotí na ISO 100 s viditelným šumem (Elektronika)

boban: Nastavím focení na ruční režim, dám ISO 100, přesto při ZOOMu fotky je viditelný šum. Vůbec se mi nezdá, že by to bylo těch ISO 100. Je někde chyba? Motorola Egde 40Vaše zkušenosti? (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Jak rychle přepínat mezi SIM kartami? (Elektronika)

milanp: Do mobilního telefonu jsem si pořídil druhou SIMku. Čili mám dvě SIM karty, každá reprezentuje jiné tel. číslo. Jak rychle mezi nima přepnout? (diskuze na internetové stránce)

projít na článek