Otázka - Telefon pro přítele- výběr (Elektronika)

katarina: Dobrý den moc se v tom nevyznám tak jsem se přišla poradit sem. Přítel bude mít brzo narozeniny a já bych mu chtěla koupit telefon jelikož ten jeho už pozvolna dosluhuje. Přítel nehraje hry, ale potrpí si na plynulost systému a aby dlouho nečekal a hodně fotí.Focení využívá jak v práci když fotí nějaké technické věci atd jako technik. Tak fotí i ve volným čase momentky, výlety takové běžné (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Co je to za Ikonu (Elektronika)

vlastik: Co znamená (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Wago spojka (Elektronika)

hakl: Mám dotaz. Vlezou do této spojky 2273-203 (3) (:odkaz:) mm2 do jednoho otvoru,4 dráty (:odkaz:) Momentálně ji nemám k vyzkoušení.! (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Chytrá tv GOGEN TVF43P452T? (Elektronika)

pud: Je tv GOGEN TVF43P452T (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Kolega na telefonu

Tady je naše Otázka týdne: Máš „přítele na telefonu“, se kterým pravidelně konzultuješ věci spojené s podnikáním? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Otázka - El. řetězová pila (Elektronika)

kvak: Zdravím, prosím o radu. Po výměně uhlíků (orig.) a vyčistění komutátoru uhlík tahá oblouk, jeden více a druhý méně. Kde je chyba? Díky. Tom (diskuze na internetové stránce)

projít na článek