Otevírací doba během Velikonočních svátků

Vážení zákazníci, dovolujeme si vás informovat, že během velikonočních svátků bude pozměněna otevírací doba v prodejnách Trefa: Velikonoční neděle 30.3.2013: běžná otevírací doba Velikonoční pondělí 1.4.2013: zavřeno. Vážení zákazníci, dovolujeme si vás informovat, že během velikonočních svátků bude pozměněna otevírací doba v prodejnách Trefa: Velikonoční neděle 30.3.2013: běžná otevírací doba Velikonoční pondělí 1.4.2013: zavřeno.

projít na článek

Otevírací doba během státního svátku v září 2023

Během státního svátku 28. 9. jsou naše kanceláře zavřené. Koordinátoři jsou vám k dispozici na telefonech. The post Otevírací doba během státního svátku v září 2023 appeared first on Netmarks.

projít na článek

Otevírací doba o svátcích

Vážení zákazníci, níže je uvedena otevírací doba během letních svátků 5.7. a 6.7.2017 v supermarketech Trefa.

projít na článek

Otevírací doba během květnových svátků

Vážení zákazníci, ve všech prodejnách Trefa bude 1.5. a 8.5. 2014 otevírací doba jako v sobotu. Váš Trefa tým

projít na článek

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

Jsme tu pro Vás i během vánočních svátků, pouze s upravenou otevírací dobou. Těšíme se na Vás! Pondělí Polévka: Úterý Polévka: Středa Polévka:

projít na článek

Vánoční otevírací doba

Upozorňujeme na změny otevírací doby během Vánoc a následujícího týdne. Vzhledem k nižšímu zájmu bude hala otevřena v omezeném režimu. Zde uvádíme plánovananou otevírací dobu, která se může dynamicky měnit dle zájmu sportovců. Sledujte proto prosím rezerv

projít na článek