Otevření jeslí

Vážení rodiče,Městské jesle se znovu otevírají od 4.5.2020, bohužel musíme udělat nějaká opatření k zabezpečení zdraví a bezpečnosti vašich dětí. Mohu vám s upřímným přesvědčením říci, že se budeme snažit, aby pobyt u nás pro vaše nejmenší byl i tak pohodlný.Tato nepříjemná situace nás zasáhla nejen zvýšeným množstvím práce při zajištění hygieny a administrativy, ale také sníženým počtem zaměstnanců.Proto musíme přistoupit ke zkrácení pracovní doby pouze do 15,30 hod prosím rodiče o důsledné dodržovánísnížení počtu oddělení na 2, přičemž šatny zůstávají otevřené všechny 3pobyt venku bude pouze na zahradě, na vycházky se s dětmi chodit nebudeŽádám rodičeo přísné dodržování pravidel vydaných na toto přechodné obdobío pravdivé informování zaměstnanců o zdravotním stavu dítěte i v rodiněo dodržování předem domluvené docházky, je to pro nás moc důležité vědět kolik dětí v konkrétní den přijde a na jak dlouho Všechna tato opatření mají sloužit k bezproblémovému zvládnutí tohoto složitého období.Prosím buďme k sobě ohleduplní. Jsme připraveni splnit potřeby dětí i vaše.

projít na článek

Morální zásady

Po uzavření Městských jeslí byli zaměstnanci požádáni o výpomoc při práci v Domově pro seniory Trutnov. Ze stávajících 13 zaměstnanců jich na výpomoc šlo 7. Byly to zdravotní sestřičky Fajfrová, Přibylová, Udatná, Weintragerová a Andělová, dále pomocnice

projít na článek

Otevření nové pobočky

Vážení rodiče, s radostí Vám oznamujeme, že budeme již brzy otevírat druhou provozovnu školky a jeslí Beránek na adrese Lužánecká 10. Dětičky do nové provozovny přijímáme už nyní.

projít na článek

Probíhá zápis do školky a jeslí

Nyní probíhá zápis do školky a jeslí na rok 2015/2016. Využijte akční nabídky školkovného při zápisu do 30.6.2015. Těšíme se na vás.

projít na článek

Brut.Koncept otevření

Otevření Brut.Koncept na LetnéKdyž jsem předloni Kláru poznal, žila ještě ve Francii a já jsem jí a Tristanovi fotil v Praze svatbu. Dva roky jsou pryč. Žijou už nastálo v Praze a já jim jedu nafotit otevření jejich nádherný vinárny Brut.Koncept. Místo

projít na článek

Otevření prodejny Trefa Ledenice

Zveme vás na otevření prodejny Trefa v Ledenicích ve středu 27.11.2013 v 9 hodin.

projít na článek