Ověřená agentura od Seznamu

Stali jsme se ověřenou agenturu od Seznamu, získali jsme titul Ověření Zboží.cz! Nový program Ověření umožňuje menším agenturám či jednotlivcům prokázat svůj profesionální a transparentní přístup ke správě online marketingových kampaní a zpřehlednit trh agentur pro inzerenty. Ověřením jsme získali: • přímý kontakt na konzultanta • předání know-how pro zvýšení efektivity kampaní • možnost účastnit se konferencí a skupinových školení Seznam.cz The post Ověřená agentura od Seznamu first appeared on NET invenio s.r.o..

projít na článek

REFERENCE Z AKCÍ

Z mnoha spokojených firem a agentur, které využívají mé služby, uvedu namátkou jen některé: ELISA EMC Group spol. s.r.o., restaurace Zlaté časy v Praze, LUX/CZ/ s.r.o., Merkucio s.r.o., Česká spořitelna, a.s., Olbrachtova 1929/62 a pobočka v Brně - Jánská

projít na článek

Národní sportovní agentura podpořila TJ Břevnov

Národní sportovní agentura (NSA) podpořila v letošním roce TJ Břevnov prostřednictvím dotačních výzev Můj klub 2023 v celkové výši 81 768,- Kč. Děkujeme! The post Národní sportovní agentura podpořila TJ Břevnov first appeared on tenisbrevnov.cz.

projít na článek

Odkryj aj neznámu vo Svete hľadaní Seznamu

Svět hledání Seznamu nabízí krásný náhled do myslí hledajících exemplifikovaný 15 minutami pondělního rána 25. května 2016.

projít na článek

Epson SureColor SC-S60610L již na showroomu

Nainstalováno, připraveno, po dohodě k vidění kdykoliv :-) Ověřená kvalita a spolehlivost v novém provedení s náklady nižšími o 20% !!!

projít na článek

Reklamní agentura Salay

Se společností KP print s.r.o. je radost spolupracovat. Vždy je vše tak, jak má být a v termínu. The post Reklamní agentura Salay first appeared on KP print s.r.o..

projít na článek