Jiří Vacek ... Z důležitosti srdce vyplývá, že v něm máme stále pobývat, být ne na ně, ale v něm soustředěni. Proto se snažíme v něm stále přebývat. Máme-li poznání Já jsem, přebýváme s ním v Srdci, nebo se alespoň na ně soustřeďujeme. To neznamená, že Já je omezeno na srdce, ale že je pro duchovní život, ať již pro hledající Já nebo přebývání v něm důležité. Prostě se snažíme být stále ve spojení se srdcem všemi způsoby. V dalším postupu využíváme vnitřní pránajámu, ale s podstatným rozdílem - neprodýcháváme srdce, ale dýcháme srdcem. Nadechujeme pránu ze srdce a stále prostor nádechu zvětšujeme v kulovitém prostoru až do nekonečna. Pak je vše svět i my v takto načerpané práně. Střed je stále v srdci. Výdech je návratem s pránou zpět do srdce. Prostor nádechu se zmenšuje, až je zpět v srdci. Takto nádechem dýcháme srdcem životní sílu z neprojevu srdce do světa s výdechem zpět ze světa do neprojevu v srdci...
Opět po dvou letech účinkujeme na již tradiční akci Oživení hradu Vlčtejna. Program, obsahující šermířská a divadelní vystoupení, tance, historickou hudbu či jarmark s dobovými řemesly, provází lukostřelba pro širokou veřejnost, či výstava historických au
projít na článekSrdce na obloze The post Srdce na obloze first appeared on Kýbl srandy.
projít na článekS PizzetTOPem Zrození v jeho symbolickém názvu přivítejte jaro. Dopřejte své kůži barvu vycházejícího slunce- oživení, stimulace, obnovení. Tato barva dokáže rozpustit či potlačit citové bloky. Dodá energii, povzbuzuje aktivity a myšlení. Dodá chuť
projít na článekJiří Vacek, hledající ... Srdce začalo pomalu ožívat. Jakmile srdce ožívalo radostí a láskou víc a víc, začal se ten pocit rozšiřovat. Pomalu „zaplavoval“ celé tělo, které přestávalo „tlačit svou tíhou“. A „šel“ i dál. Zase jsem byla šťastná. Nyní šlo
projít na článekPizzetTOP je z měkkého úpletu s prolamovanými srdíčky s lodičkovým výstřihem s aplikací srdce a 3/4 rukávy pro chladnější dny. Oblíbený střih zakrávající oblast břicha. Materiál: VS, BA, EA Praní: 30C Barva: Světle šedý melír Délka PizzetTOPU: cca 58/64
projít na článek