Oznámení o rekonstrukci vodovodního řadu, ul. Máchova

Oznámení o rekonstrukci vodovodního řadu Česká Kamenice, Máchova Příloha Článek Oznámení o rekonstrukci vodovodního řadu, ul. Máchova se nejdříve objevil na Česká Kamenice.

projít na článek

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu vul. Máchova

Od 9. 9. 2024 do 6. 12. 2024 bude probíhat rekonstrukce kanalizace a vodovodu v ul. Máchova. Jedná se o úplnou uzavírku místní komunikace. Trasa vodovodu a kanalizace v místní komunikaci povede jejím středem. Investor: SVS a.s. Dodavetel: Miroslav Forr

projít na článek

Letecky: Vodovodní řad do vody

Instalace provizorního vodovodního řadu v rámci rekonstrukce mostu ve městě Sázava přes řeku Sázavu Článek Letecky: Vodovodní řad do vody se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Sociálky Na Kopečku po rekonstrukci

Jsme rádi, že se nám povedlo do sezóny 2024 dokončit rekonstrukci jednoho objektu sociálního zařízení "Na kopečku" (spádová oblast chaty ATC, karavanové boxy). Druhý objekt bude využíván pouze v případě vyšší návštěvnosti a čeká jej obdobná rekonstrukce.

projít na článek

Video a fotografie o rekonstrukci mostu pod Ještědem

Demolice a stavba mostu Doubi u Liberce na silnici 1/35 Od bourání po pokládku nového povrchu v 75 sekundách. Fotografie dronem i zrcadlovkou. Článek Video a

projít na článek

Oznámení o novém bankovním účtu

Oznamujeme nový primární bankovní účet u Raiffeisenbank a.s.

projít na článek