Pálení čarodějnic 2014

Máte rádi Filipojakubskou noc? Většina z nás si spojuje tento večer  (30. dubna) s tím, že v mnoha vesnicích a městech naší republiky vzplanou ohně. Lidé se u těchto ohňů scházejí, popíjí a zvykem se stalo to, že pálí čarodějnice. I letos se chystá mnoho ohňů, cestu ke hranice si můžete označit svítícími tyčinkami a popíjet stylově ze svítících paňáků.

projít na článek

30.4.2021 Pálení čarodějnic

Pálení čarodějnic, trocha piva a špekáčky The post 30.4.2021 Pálení čarodějnic appeared first on Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace.

projít na článek

Pálení čarodějnic 2023

Spolek Šárecké údolí Vás srdečně zve na tradiční Pálení čarodějnic v neděli 30. dubna 2022 od 17. 00 na louce u Žežulky Článek Pálení čarodějnic 2023 se nejdříve objevil na Šárecké údolí.

projít na článek

Fotogalerie pálení čarodějnic 2023

Prohlédněte si fotogalerii z Pálení čarodějnic 2023 v Šárce. Článek Fotogalerie pálení čarodějnic 2023 se nejdříve objevil na Šárecké údolí.

projít na článek

Pálení čarodějnic Loket, přírodní amfiteatr

The post Pálení čarodějnic Loket, přírodní amfiteatr appeared first on Fireshow s pyroefekty.

projít na článek

Pálení čarodějnic jako symbol nových začátků!

V dnešní době je oslava pálení čarodějnic spojena spíše se zábavou, setkáním s přáteli, děti si převlékají kostým čarodějnice a opékají špekáčky.  Tato noc se dříve označovala jako: filipo jakubská Jak lze na tuto magickou noc kromě sociálního aspektu ješ

projít na článek