Paliva Strašice

Naše firma je nově na trhu od roku 2012. Naší prioritou je vaše spokojenost. A to především v kvalitě uhlí a námi poskytovaných služeb. Zabýváme se prodejem uhlí z dolů Bílina. Jedná se o nejkvalitnější české hnědé uhlí. V konkurenci všech uhelných skladů v ČR jsme získali nejvyšší ocenění - ZLATOU PLAKETU PRODEJCE PALIV PRVNÍ KATGORIE přímo od dolů Bílina. Dále také prodáváme kvalitní německé brikety. Všechno naše uhlí je uskladněno v suché hale, tudíž neplatíte za nasátou vodu. Uhlí dovážíme v libovolné dny i hodiny (víkendy i svátky). Skládáme dopravníkem o délce 3,5 m, kde nelze skládat dopravníkem nabízíme ruční skládání. Po své práci vždy uklidíme! Tištěný vážní lístek ke každé objednávce je samozřejmostí. Nově na přání kátrujeme uhlí, aby bylo zbaveno mouru. Pro dotazy a objednávky volejte kdykoliv.

projít na článek

Kominictví Miroslav Bednář

Kominictví - Miroslav Bednář se zabývá čištěním, vložkováním a opravami komínů. Dále provádíme kontroly a revize spalinových cest na plyn i tuhá paliva. Nabízíme taktéž poradenství.

projít na článek

Kotlíková dotace

Základní informace Kdo může o kotlíkovou dotaci žádat: Fyzická osoba vlastnící rodinný dům s maximálně třemi bytovými jednotkami. Hlavním zdrojem vytápění musí být kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním ↓ Článek Kotlíková dotace se nejdříve objevil

projít na článek

Motorový olej Syntium 5000 XS 5W-30 v balení 4L

Plně syntetický motorový olej PETRONAS Syntium 5000 XS 5W-30 zaručuje úsporu paliva (Fuel economy). Díky technologii Low SAPS také zajišťuje ochranu motoru a prodlužuje trvanlivost výfukových systémů vybavených technologiemi DPF a TWC.

projít na článek

Motorový olej MOGUL RACING 5W-40 v balení 4L

Syntetický motorový olej MOGUL RACING 5W-40 vás překvapí svojí mimořádnou výkonností. I v případě velmi silných mrazů umožňuje vynikající startovatelnost, což znamená, že jeho použití je celoroční. Zároveň je zárukou snížené spotřeby paliva. 

projít na článek

TŘETÍ A POSLEDNÍ VLNA KOTLÍKOVÝCH DOTACÍ

Kvalitní pelety nebo uhlí pak vždy nakoupíte třeba na eshopu Ridepal. Vyměnit lze tedy kotel, který nesplňuje požadavky 3., 4. nebo 5. třídy, za nový, ekologický zdroj tepla. Do krajů bude tentokrát rozděleno 3,125 miliard korun a počítá se, že by mohlo b

projít na článek