panělsk Mlaga

Málaga je krásné město na jihu Španělska, které se nachází na pobřeží Costa del Sol. Je to ideální místo pro dovolenou, kde můžete užít slunce, pláže a historii. Navštívili jsme jí i s naším tehdy ročním synem. Mohu potvrdit, že město je opravdu “baby friendly”. Takřka všude jsme se dostali i s kočárkem a prcka vítali s téměř otevřenou náručí. Zde je několik věcí, které byste neměli minout při návštěvě Málagy: Alcazaba Tato pevnost z 11. století je jedním z nejdůležitějších historických památek v Málaze. Má krásnou architekturu a úchvatný výhled na město. Paseo del Parque Tuto procházku parkem byste neměli minout. Je to krásné místo, kde můžete vidět fontány, sochy a spoustu zeleně. Pláže Málaga má několik krásných pláží, jako je Playa del Palo, Playa de la Malagueta a Playa del Palo. Užijte si slunce, moře a něco dobrého na jedné z těchto pláží. Museo Automovilístico y de la Moda – Muzeum se sbírkou automobilové klasiky z let 1920 – 1980. Mercado de Atarazanas Tato tržnice se nachází v historické části města a je skvělým místem pro nákupy a ochutnávání místních specialit. Gibralfaro Gibralfaro je pevnost, která se nachází vysoko nad Málagou. Je to skvělé místo pro procházku a pro úchvatný výhled na město.

projít na článek

Automobilka Kia a Rafael Nadal oslavují 15 let spolupráce

Tenisová superstar se v roce 2004 stala ambasadorem značky KIA pro španělský trh.

projít na článek

CUPRA odhaluje interiér koncepčního elektromobilu

CUPRA již brzy odhalí koncepční vůz, který je prvním silničním elektromobilem exkluzivní španělské značky.

projít na článek

SEAT představuje v Barceloně novou úroveň konektivity

Několik politiků, v čele se španělským premiérem Marianem Rajoyem, si s velkým zájmem prohlédlo novinky značky SEAT na autosalonu Automobile Barcelona.

projít na článek

SEAT nabízí pro úspěšný model Leon zvýhodněný paket FR Black Matt

Španělská značka připravila pro české zákazníky svůj bestseller s atraktivním paketem FR Black Matt.

projít na článek

Značka Audi předala vozy hvězdám Realu Madrid

Hráči fotbalového klubu Real Madrid, držitele rekordního počtu mistrovských titulů ve španělské lize, jezdí ve vozech Audi i v nové sezoně.

projít na článek