Pánské tričko s lenochodem

Pánské tričko s lenochodem ozdobí váš šatník vtipným a stylovým způsobem. Potisk s nápisem Energie se načítá prosím čekejte, je skvělým vyjádřením lenochodovy povahy, který sice odpočívá, ale rozhodně není líný. Dokonalý kousek pro ty, kteří ocení umění odpočívání. Triko je vyrobeno z kvalitní bavlny s vyšší gramáží (190 g/m2), což zajišťuje nejen příjemný pocit při nošení, ale i odolnost a pevnost. K dispozici ve velikostech S až 5XL a mnoha barvách. Vyberte si své triko s lenochodem! KOUPIT Článek Pánské tričko s lenochodem se nejdříve objevil na Tričko s kočkou.

projít na článek

Pánské tričko s potiskem Hokejista

The post Pánské tričko s potiskem Hokejista first appeared on Vtipná trička s potiskem, sportovní trička a mikiny s potiskem levně | Trickaspotiskem-levne.cz.

projít na článek

Pánské tričko s potiskem Joey

The post Pánské tričko s potiskem Joey first appeared on Vtipná trička s potiskem, sportovní trička a mikiny s potiskem levně | Trickaspotiskem-levne.cz.

projít na článek

Pánské tričko s potiskem Nebuďte slušnej

The post Pánské tričko s potiskem Nebuďte slušnej first appeared on Vtipná trička s potiskem, sportovní trička a mikiny s potiskem levně | Trickaspotiskem-levne.cz.

projít na článek

Ako vymaľovať tričko s omaľovánkou Oma Luj

Už máte doma tričko s omaľovánkou Oma Luj a napadajú vás otázky: Ako vymaľovať tričko tak aby bolo čo najkrajšie? Ako tričko po vymaľovaní ošetriť a prať, aby farby vydržali čo najdlhšie? V tomto článku sa dočítate, ako na to, tak aby ste boli s tričkom

projít na článek

Tričko Talk

Tričko Talk je jedno ze speciálních triček eshopu Natriko. Samo o sobě není nijak zvlášť vtipné. Tentokrát bude záležet spíše na Vás a na Vaší fantazii. Tričko totiž obdržíte se fixem a je na Vás, co si do natištěné bubliny napíšete. Dodávaný fix je na V

projít na článek