Parcely pro chov zvěře Modlitbohov

Dobrý den, Chtěla bych Vám představit nabídku prodeje nestavební parcely, která je určena pouze k zemědělskému užívání. Jedná se o soubor tří parcel spojené lávkou, kde jedna je vodní plochou. V současné době jsou parcely využívány pro chov domácích zvířat . Dle územního plánu na pozemcích lze vystavět zázemí k chovu , k případně vystavění vodní elektrárny. Hlavní podmínkou je nenarušení stavbou krajinný ráz. Pozemky lze oplotit pouze při chovu zvěře. Cena je vč. odměny za zprostředkování a právnického servisu. Pro bližší informace mne kontaktujteThe post Parcely pro chov zvěře – Modlitbohov first appeared on ERA Reality.

projít na článek

KOSTELEC NAD Č. LESY STAVEBNÍ POZEMKY, 4850 M²

Exkluzivně Vám nabízíme stavební parcely o celkové ploše 4850 m² v obci Kostelec nad Černými lesy. Parcely se nachází v klidné lokalitě na okraji města. Na hranici pozemku je přípojka el. en. 230/400 V a obecní rozvod vody a kanalizace. Plyn v obci není.

projít na článek

9 zasněných pohledů na okolí zámku Karlova Koruna u Chlumce nad Cidlinou

Zdroj: www.g.cz K podzimu patří barevné listí, procházky v přírodě a také chov zvěře. Podívejte se, jak vypadá obora šlechtického rodu Kinských z výšky. Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou. Úžasný barokní zámek, na jehož realizaci se podíle

projít na článek

Aj chov prasiat môže byť BIM

Alebo využitie BIM technológií v netradičnej oblasti

projít na článek

Nové sestavení Geometr 19.0.07

Bylo publikováno nové sestavení Geometr 19.0.07, které obsahuje podporu VFK 6.0 (změna kódování na UTF-8). Dále umožňuje v tabulkách GP řadit stavební parcely před pozemkové.

projít na článek

1.9.2014 – Daň z nemovitých věcí

Splatnost 1. splátky daně u poplatníků provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb s daní vyšší než 5000,- Kč

projít na článek