Vaření v parní troubě je zdravé, neboť se touto přípravou uchová spousta živin a vitamínů. Odborníci tvrdí, že vaření v páře je nejen zdravé, ale i snadné, pohodlné, bezpečné a moderní a že jde o nejšetrnější tepelnou úpravu potravin.
U čištění trouby platí, že čím starší jsou nečistoty, tím je těžší je odstranit. Pokud se chcete vyhnout namáhavé práci, pak doporučujeme v ideálním případě vyčistit troubu po každém pečení. Hlavní zásadou je, že trouba by se vždy měla čistit ještě teplá.
projít na článekRegion * Zatímco běžná vlaková doprava na trase z Boskovic do Velkých Opatovic v letošním roce skončila, speciální Mikulášská jízda se naopak do těchto míst letos vrací. Speciální vlak vypravený Chornickým železnickým klubem a vedený historickou parní l
projít na článekZipper bag - Sáček na ohřev jídla Zipper bag je speciální sáček, ve kterém ohřejete jídlo pomocí samoohřevných kapslí AdventureMenu. Tento sáček slouží jako tzv. trouba, ve které se jídlo ohřívá. Zipper bag je vyroben z extra silného plastu, aby
projít na článekTeplo se doma distribuuje mnoha různými způsoby. Nucené – vzduchové systémy používají potrubí, která mohou být použita pro centrální klimatizaci a tepelná čerpadla. Sálavé vytápěcí systémy mají také unikátní systémy zásobováním teplem. To ponechává dva sy
projít na článekUčarovaly vám rostlinné vůně a chtěli byste si vytvořit vlastní silici, například z levandule, máty a nebo z růží. Obvykle se vonné silice získávají pomocí parní destilace, která ale vyžaduje laboratorní instrumenty, které každý rozhodně doma nemá. Víme j
projít na článek