Paslode plynové hřebíčkovačky

Plynové hřebíkovačky PASLODE najdete nově v nabídce naší klempířské prodejny. Z široké nabídky profi strojů amerického výrobce jsme vybrali modely IM 90Xi, IM 100Xi, IM 45CW a IM45GN, které nabídnou každému profesionálovi optimální poměr cena výkon.  Laťování, bednění, montáž krovů, dřevěných konstrukcí, dřevotřískových desek, podlah to vše rychle a bezpečně. Akumulátory Li-on mají rychlé nabíjení, vysokou kapacitu a dlouhou životnost. Systém Start & Go šetří až 28% energie. Elektronický vstřikovací systém přesně řídí množství použitého plynu. A další výhody? Nastavení hloubky vstřelení bez použití nářadí. Nízké vibrace, tlumení zpětného rázu a ideální vyvážení. Kontrolka stavu nabití a zásoby plynu. Speciálně vytvarovaný „nos“ pro použití v rozích a při šikmém sbíjení. Tříletá záruka výrobce. Hřebíkovačky váží od 2,87 do 3,8 kg, mají zásobník na 47 až 125 hřebíků v délkách 22 až 100 mm. Kapacita plynové náplní činí 1.000 až 1.250 upevnění, rychlost vstřelování je 2 až 3 hřebíky za sekundu! K hřebíkovačkám dodáváme hladké, kroužkové a Unilock hřebíky a nastřelovací vruty spolu s plynovými náplněmi. Jednotlivé modely hřebíkovaček Paslode Vám naši vyškolení zaměstnanci představí v naší klempířské prodejně. Můžeme domluvit i prezentaci dovozce přímo na stavbě. Našim stálým zákazníkům hřebíkovačku rádi zapůjčíme, aby se přesvědčili o jejich kvalitách, případně si potvrdili, že zvolili správný model.The post Paslode – plynové hřebíčkovačky first appeared on Krolan.

projít na článek

Prostory k pronájmu

Pronajmeme prosklené vitríny na chodbách polikliniky (foto) Pronajmeme parkovací místo u polikliniky naproti supermarketu ALBERT Nabídka nebytových prostor k pronájmu v části budovy č.p. 240, v centru města Frenštát pod Radhoštěm – „Polikliniky“.

projít na článek

Až se zima zeptá … na váš plynový kotel

Až se zima zeptá … na váš plynový kotel Léto je obdobím klidu a dovolených, užíváme si tepla a málokdo chce myslet na nadcházející zimu. Přesto právě tato doba je ideální pro servis plynových zařízení, která nám budou v zimě zajišťovat tepelnou pohodu. Zá

projít na článek