Pasování prvňáčků na Zelené

Boskovice * Po létech za katedrou stala jsem se babičkou na plný úvazek a prožívám se svými vnoučaty jejich radosti i strasti. A tak se stalo, že jsem se ocitla v hledišti mezi ostatním příbuzenstvem a očekávala, jak se letošním deváťákům podaří popasovat se s „Pasováním prvňáčků“ a jejich ...

projít na článek

Slavnostní pasování předškoláků

Ve středu 5. 6. 2024 proběhne pasování předškoláků na školáky spojené s divadlem. Akce bude hrazena z fondu na akce.

projít na článek

Milý prvňáčku!

Již brzy se uvidíme ve škole. První školní den je v pondělí 4. září. Tak si dej záležet, ať vykročíš do tohoto důležitého dne tou správnou […] The post Milý prvňáčku! first appeared on Základní škola a mateřská škola, Adršpach.

projít na článek

Schůzka s rodiči budoucích prvňáčků

V úterý 20. 6. 2023 od 16:00 se bude konat schůzka rodičů budoucích prvňáčků s třídními učitelkami. Schůzka je informativní, proběhne v budově školy. 

projít na článek

Chráněno: Pasování předškoláků sanimátory Vanda aStanda 23.5.2023

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat The post Chráněno: Pasování předškoláků s animátory Vanda a Standa 23.5.2023 appeared first on Mateřská škola Jíloviště.

projít na článek

Pasování čtenářů 1.B

V pondělí 17.6.2024 měly děti z 1.B vystoupení v knihovně. I přes nervozitu všechny ukázaly, jak krásně umí číst, předvedly rodičům abecedu, písničku o ročních obdobích a pohádku. Moc se jim vše povedlo a tak je za odměnu pan král mohl pasovat na rytíře a

projít na článek