Patch 1.4.1 přináší barber shop a HD textury + zvuky

Od vydání hry celkem pravidelně vycházejí patche opravující množství chyb, které ve hře jsou. Velikonoční patch 1.4.1 ale přináší i zatím největší změny hry. Barber shop V lázních si je možné změnit styl vlasů a vousů. Nový sestřih krátkodobě zvýší charisma. Pomlázka a velikonoční vajíčka Ve hře je nová zbraň pomlázka: A nechybí ani velikonoční []

projít na článek

Barber Shop OC Nový Smíchov, Praha

Návrh a dodávka osvětlení IMOONRealizace: 2017 The post Barber Shop OC Nový Smíchov, Praha appeared first on FESCHU lighting & design.

projít na článek

Zajděte k nám do Barber shopu na kladenské pěší zóně

Pěší zóna v Kladně byla již za socialismu vyhlášeným místem, kudy proudily stovky lidí každý den, aby tu mnozí z nich nakupovali potraviny, textil, knihy i další zboží, a aby se tu také patřičně zabavili ve volném čase. Bývalo tu v provozu kino Oko, které

projít na článek

Jak rychle spustit e-shop

Pokud ještě nemáte svůj vlastní e-shop nebo se právě chystáte jej naložit, tak se vám bude hodit pár tipů, jak tento proces urychlit. The post Jak rychle spustit e-shop appeared first on ProvozujemeEshop.cz.

projít na článek

Nový e-shop PANAS

Spustili jsme pro Vás nový e-shop. Jsme rádi, že jste u toho a těšíme se na Vaše objednávky. Nový e-shop PANAS viz. Karolína Mimrová v Default.

projít na článek

Školní e-shop otevřen do 17. 12. 2023

Odkaz na e-shop The post Školní e-shop otevřen do 17. 12. 2023 first appeared on TRIVIS Veterina Brno.

projít na článek