Pátek 10. července 2020

Zdravotníci přispěchali s teorií „mrtvého viru“, kdy prý pacient je sice pozitivní, ale není infekční a nemusí být izolován po celou dobu, kdy je pozitivní. Teď už je nám vše jasné. 

projít na článek

5. 9. července zavřeno

Vážení zákazníci, přes státní svátky 5. a 6. července bude zahradnictví uzavřeno. Z důvodu inventury bude uzavřeno také v pátek 7. a sobotu 8. července. Děkujeme za pochopení a budeme se na Vás opět těšit od pondělí 10. července The post 5. 9. července z

projít na článek

Pátek 31. července 2020

Raději zaútočit na virus skutečně masivní letákovou kampaní, než si zvyknout na trvalé a celoživotní nošení roušky. Asi tak bych mohl nejlépe okomentovat poslední technologický vývoj v oblasti roušek, „ chránících“ nás proti tzv. Covidu.

projít na článek

Demonstrace v pátek 27. listopadu za záchranu turismu v okrese Mogán

Demonstrace se koná tento pátek 27. listopadu 2020 ve 12 hodin. Hlavním požadavkem bude navrácení normálních podmínek pro cestovní ruch.

projít na článek

Úterý 14. července 2020

Andalusie má už roušky i na pláži a u bazénu, bude kanárská vláda odvážnější? 

projít na článek

Pátek 17. července 2020

O všechny chmury na tvářích akcionářů ANFI se postarali právníci Miguel Rodríguez Ceballos z firmy Navarro y Ceballos a Eva Gutiérrez z Kanárské právnické aliance (CLA) a žalob na ANFI jsou prý už stovky a částka, která se má vracet údajně přesahuje 10 mi

projít na článek