Pátek 14.4. pouze do 13:00

Vážení klienti, v pátek 14.4.2023 budeme mít z technických důvodů mimořádně otevřeno pouze do 13:00. Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení. V sobotu již budeme ordinovat v běžných ordinačních hodinách. Tým JičínVET The post Pátek 14.4. pouze do 13:00 first appeared on Jičín-VET.

projít na článek

Restaurace pouze Pátek-Neděle

Vážení hosté, přátelé, vzhledem k dalším zpřísňujícím opatřením jsme se rozhodli upravit otevírací dobu naší restaurace. Do odvolání budeme mít každé pondělí čtvrtek zavřeno. Otevřeno pro Vás budeme mít pouze od pátku do neděle. Pátek 14:00 – 21:00 Sobo

projít na článek

Černý pátek

I u nás běží black friday! Máme pro Vás slevovou akci 1+1 zdarma. Ke každému zakoupenému kurzu si zvolíte další kurz podle vlastního výběru, který budete mít zcela zdarma. Při nákupu do poznámky napište „Černý pátek“ a název Vámi vybraného dalšího kurzu.

projít na článek

Výuka v pátek 10. září

V pátek 10. září bude ve škole výuka probíhat dle stávajícího rozvrhu hodin.

projít na článek

Přednáška o spotřebitelském právu

V pondělí 3. a v pátek 7. prosince 2018 školu navštívil absolvent našeho gymnázia Vojtěch Krajíček. Nepřišel pouze zavzpomínat na staré dobré časy. Ačkoliv studuje práva a ne pedagogickou fakultu, vyzkoušel si, jaké to je zapotit se za katedrou.

projít na článek

Zahradní slavnost 2024

Srdečně zveme rodiče a absolventy CMG na zahradní slavnost, jež se uskuteční v pátek 31. května 2024 od 18.30 v Rajské zahradě chrámu Povýšení sv. Kříže. Vstup pouze s pozvánkou. Tu si můžete vyzvednout na sekretariátu školy, případně zamluvit telefonick

projít na článek