Pátek 14. srpna 2020

Stručně řečeno, nikdo nepřijede. Nebo vy si umíte představit penzisty ze severu Evropy, jak chodí po plážích a ulicích s rouškami? Ty penzisty, kteří se vždy vyznačovali svlečením do půl pasu a denně nachozenými kilometry? Ty penzisty, kteří k nám jezdili za sluníčkem a utíkali z Evropy před chřipkou? Ti pojedou do země, kde se nosí roušky? Nesmysl. 

projít na článek

Omezení provozu v pátek 31. srpna 2012

V pátek 31. srpna 2012 je z technických důvodů zavřeno. Děkujeme za pochopení. Vaše TOP-koralky.cz ...

projít na článek

Pátek 21. srpna 2020

A co bude následovat? Inu vše se vyvine přesně podle pravidel Járy Cimrmana. Fázi očekávání již máme za sebou a tak nyní přijde fáze zklamání. Jen je otázka, jak rychle a jaké budou dopady.

projít na článek

Úterý 25. srpna 2020

Sánchez, který se vrátil do paláce La Moncloa minulý pátek po třítýdenní prázdninové přestávce na Lanzarote a Las Marismillas, se objevil před novináři se státnickým projevem a s vážnou tváří připustil pesimistický scénář. Jakoby tři neděle žil ve vzducho

projít na článek

V pátek večer omezí Barum Czech Rally provoz vlaků na trati Otrokovice - Zlín - Vizovice

Od pátku do neděle 18. - 20. srpna 2023 se bude na Zlínsku konat 52. ročník automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín. Rally zahrnuje celkem 13 rychlostních zkoušek. První z nich, divácká Super rychlostní zkouška, omezí v pátek 18. srpna od 16:00 do 24:

projít na článek

Demonstrace v pátek 27. listopadu za záchranu turismu v okrese Mogán

Demonstrace se koná tento pátek 27. listopadu 2020 ve 12 hodin. Hlavním požadavkem bude navrácení normálních podmínek pro cestovní ruch.

projít na článek