Patka na slepý steh - šicí stroj

Návod na použití patky na slepý steh - šicí stroje Lucznik. Patka na slepý steh pro šicí stroj. Na lemy, záclony, kalhoty, sukně, apod.

projít na článek

Patka pro overlockový steh - šicí stroj

Návod na použití patky pro overlockový steh - Lucznik šicí stroje. Patka pro overlockový steh pro šicí stroj. Na švy, začištění, nebo viditelné lemy použijte patku pro overlockový steh.

projít na článek

Patka pro slepý steh - overlock

Patka pro slepý steh je dokoupitelné příslušenství pro overlocky Lucznik 720D-4 a Lucznik 720D-5. Patka pro šití záložek na šitých látkách např. na sukních a kalhotách, kde by šev neměl být vidět.

projít na článek

Patka na rovný steh - šicí stroj

Patka na rovný steh se používá pro dokonale rovné prošívání materiálu ve více vrstvách (vč. zpětného stehu). Ideálních výsledků dosáhnete v kombinaci s vodítkem.

projít na článek

Vyšívací patka - šicí stroj

Návod na nasazení a použití průhledné vyšívací patky (patky na saténový steh) - šicí stroje Lucznik. Vyšívací patka pro šicí stroj. Na vyšívání dekorativních stehů, výšivek, monogramů a dále pro přišívání aplikací, výšivek, krajky apod.

projít na článek

Látací patka - šicí stroj

Látací patka pro šicí stroje značky Lucznik k látání a zašívání materiálu. Látací patka Lucznik je vhodná pro všechny šicí stroje Lucznik vyrobené po roce 2006.

projít na článek