Patka pro lemování šikmým proužkem

Používá se pro lemování látky pomocí šikmého proužku. Pro lemování je vhodné použít složený šikmý proužek o šířce 0,5 až 2 cm. Šikmý proužek lze snadno vytvořit pomocí speciální pomůcky -  zakladače šikmých proužků.

projít na článek

Patka pro lemování - šicí stroj

Návod na použití lemovací patky pro tvorbu úzkých lemů - šicí stroje Lucznik. Patka pro lemování pro šicí stroj Lucznik. Pro tvorbu úzkých lemů použijte patku pro lemování.

projít na článek

Patka kolečková válcová - šicí stroj

Patka kolečková (válcová) se používá při šití hodně silných materiálů (např. kůže, vinyl). Válcová patka je vyrobená z průhledného plastu, je dobře vidět na šitý materiál pod ní.

projít na článek

Patka horního podávání (kráčející patka) šicí stroj

Kráčející patka doplňuje klasický podavač šicího stroje o další, horní podávání látky.  Je proto vhodným doplnkěm pro šití obtížných materiálů nebo více vrstev na šicím stroji.

projít na článek

Patka teflonová - šicí stroj

Teflonová patka slouží k šití přilnavých materiálů (např. kůže, koženka, jemné materiály apod.). Teflonová patka má stejný tvar jako patky základní, ale je vyrobena z bílého plastu, který má jinou přilnavost než klasické kovové patky.

projít na článek

Patka pro slepý steh - overlock

Patka pro slepý steh je dokoupitelné příslušenství pro overlocky Lucznik 720D-4 a Lucznik 720D-5. Patka pro šití záložek na šitých látkách např. na sukních a kalhotách, kde by šev neměl být vidět.

projít na článek