Patric Schober šampionem ESET Cup 2021 ve třídě Formule 4

Vítezství v sobotních závodech na Masarykových dnech na automotodromu v Brně, stačilo Patrickovi Schoberovi na vítězství v ESET Cupu 2021 v třídě Formule 4.

projít na článek

Sezóna 2021 pro mě byla jako na houpačce

Letošním šampionem ESET Cup 2021 ve formuli 4 se stal Patrick Schober. Jeho cestu za vítězstvím jsme sledovali v sérii článků. O závodech i plánech do budoucnosti si s Patrickem povídal Michal Hylán.

projít na článek

TOP jízdu zastavila elektronika.

Patrick Schober se o víkendu zúčastnil závodu na slavné italské trati Monze. Zde začala sezóna Drexler Pokal, kde Patrick startuje ve třídě Formule 4 s velkým očekáváním.

projít na článek

Strhující představení Vojtěcha Birguse na brněnském autodromu

První zářijový víkend patřil, již tradičně v Brně, závodům aut na okruzích. Potkávají se zde různé série jako Boss GP, Drexler, Eset Cup Series, Haigo a další. Pro náš tým JMT Racing znamenal tento víkend start ve třídě D2 – formulové vozy v rámci Eset Cu

projít na článek

Patrick Schober ukořistil vítězství v obou závodech F4

Patrick Schober zvítězil na Grand Prix Slovenska v obou závodech v třídy Formule 4 (včetně nové generace).

projít na článek

Patrik Schober na Salzburgringu zamíchal kartami.

Salzburgring minulý víkend přivítal premiéru XLR8 Experience kde startovala i "rychlá jednotka" z Drexler formula Cup. Bohužel, malé pole vozů přimělo Patricka Schobera postavit se proti silnějším soupeřům s vozy Formule 3 a Formule Renault.

projít na článek