Pavlína píše CATalog. Vedení školy spustilo netradiční kampaň

V pondělí vychází její Weekřik, ve čtvrtek Granule o páté. Tipy na filmy a knížky rozdává v rubrice Do pelechu a na slunci slávy se vyhřívá ve vlastní galerii. Řeč je o kočce Pavlíně, jež hraje hlavní roli v nové kampani, kterou jsme koncem roku spustili na webu a sociálních sítích.

projít na článek

Kočka Pavlína k Valentýnu

Ani v čase, kdy teplota klesá hluboko pod bod mrazu, neztrácí kočka Pavlína optimismus a dobrou náladu.

projít na článek

Distanční výuka třídy 2.E

Třída 2.E přechází od 13. 10. 2020 na distanční výuku z důvodu nařízené karantény. Covid-rozvrh hodin je umístěn na web stránkách školy. Přejeme všem co nejméně zdravotních komplikací. Vedení školy.

projít na článek

Dny otevřených dveří se uskuteční na začátku adventu 1. a 2. prosince 2023

Srdečně zveme všechny zájemce o studium a přátele školy na dny otevřených kteří, které se uskuteční v pátek a v sobotu 1. a 2. prosince 2023 v prostorách České zahradnické akademie Mělník. Budoucí studenti a jejich doprovod si budou moci vždy od 9.00 do 1

projít na článek

Volno ředitele školy

Dobrý den, oznamuji Vám, že s ohledem na většinové zapojení zaměstnanců školy do stávky, bude v pondělí 27. 11. 2023 provoz školy přerušen. Tento den uděluji všem žákům školy volno ředitele. Ing. Milan Maršík The post Volno ředitele školy appeared

projít na článek

PF 2019

Hodně zvědavosti, touhy objevovat a chuti učit se nové věci i v roce 2019 přeje všem studentům a zaměstnancům gymnázia vedení školy.

projít na článek