PayPal integrace

PayPal integrace Po QR platbě se robot naučil PayPal jako další platební metodu. Zákazníci mohou zaplatit pomocí odkazu na veřejné stránce faktury. Konfigurace provedete v Nastavení > Integrace a API a spočívá ve vyplnění emailu použitého pro PayPal účet. PayPal je možné zapnout jako doplňkovou platební metodu pro všechny nové faktury nebo ji jednotlivě zapínat přes Další možnosti ve formuláři faktury nebo šablony. Platby, které vaši zákazníci provedou přes tlačítko na veřejné obrazovce faktury, se ihned spárují a faktury označí jako zaplacené. Pokud bude faktura v cizí měně, spočítá se přepočet na Kč podle kurzu ČNB v den zaplacení. PayPal integrace je dostupná v tarifech Sólo+ a Firma.

projít na článek

PayPal návod: Jak posílat platby přes PayPal?

PayPal je v současnosti nejbezpečnější způsob, jak provést platbu na internetu. Víte ale, že přes něj pohodlně pošlete peníze nejen svým známým? Ukážeme si, jak provádět transakce pomocí PayPal.

projít na článek

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou

PayPal je v současnosti nejbezpečnějším platebním online systémem a můžete s ním platit v celé řadě zahraničních i českých obchodů. Objevte jeho výhody a už nikdy se nestrachujte o své peníze.

projít na článek

V jakých obchodech můžete platit přes PayPal?

Oblíbili jste si PayPal? Coby nejbezpečnější platební systém na světě byste rozhodně měli! Ale v jakých českých a zahraničních obchodech s ním můžete platit?

projít na článek

Jak platit přes PayPal: Registrace

Nakupování přes internet je dnes tak samozřejmé jako nakupování v obchodech. Pokud ale nakupujete ze zahraničí, můžete se setkat s trochu nevšedními způsoby platby. Z pochopitelných důvodů je totiž zboží třeba platit předem. Jaký způsob je nejbezpečnější?

projít na článek

Přesměrování po zaplacení ve Fakturoidu

Přesměrování po zaplacení ve Fakturoidu Po zaplacení přes GoPay nebo PayPal na veřejné stránce faktury bude zákazník automaticky přesměrován na zadanou adresu, např. zpět na váš eshop. Zároveň klient na veřejné stránce faktury uvidí výrazný odkaz. Adr

projít na článek