Peer mentoring na ČT v pořadu Klíč!

Dne 5. 6. 2024 vysílala Česká televize kultovní pořad Klíč – a v něm náš skvělý projekt Peer mentoring! Podívejte se na to, CO a JAK tento projekt dělá – tedy POMÁHÁ čerstvým vozejkům zpět do života. V hlavních rolích tentokrát Tomáš Potůček, Marek Jonczy a naši klienti, ve vedlejší roli se mihnou mj. Alena Jančíková i ostatní peeři. Objednejte si svého peer mentora zde https://peermentor.cz Mrkněte na Klíč zde https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096060107-klic/224562221700009/ee The post Peer mentoring na ČT v pořadu Klíč! appeared first on Česká asociace paraplegiků – CZEPA.

projít na článek

Sbírka na podporu našich projektů

Když se člověk dostane na , život se mu změní! Je to velká a nečekaná rána, ze které se i sebesilnějšídlouho vrací do života. A právě proto: pomáháme vozíčkářům po poranění míchy “postavit se na vlastní nohy” hájíme zájmy vozíčkářů po poranění míchy u

projít na článek

V pořadu Sama doma v české televizi

25. května 2015 v pořadu Sama doma v české televizi. Povídali jsme se o jedlých plotech The post V pořadu Sama doma v české televizi appeared first on Arónie - černý jeřáb - nejzdravější živý plot - WonderHedge - Zázračný plot.

projít na článek

Fotogalerie z natáčení pořadu Na moll

Čerstvě získané fotografie z natáčení pořadu Na moll si můžete prohlédnout ve fotogalerii, přímý link je zde .  

projít na článek

S Václavem Žmolíkem o výstavě v pořadu Po Česku

Udělejte si v sobotu 9. 7. chvíli čas a poslechněte si povídání o výstavě v pořadu Po Česku na ČRo Dvojka. Od 17 hodin. Hostem Václava Žmolíka bude náš kolega památkář Pavel Bureš.

projít na článek

Peer to peer půjčky

Každý by rád zhodnotil peníze, a ještě by si rád hověl v dneska tak módním trendu „nedávat peníze velkým korporacím“. Možností není tak moc v takovém případě, avšak stále více a více se rozšiřují tzv. peer to peer půjčky, zkrátka lidé půjčují ostatním skr

projít na článek