Pejskař, sex a vše okolo

Je to opět článek pro pobavení, ale čerpá ze zkušeností mnoha mých známých pejskařů, i mých. Pokud se někoho dotkne, omlouvám se předem. Po neuvěřitelném počtu přečtení velkou pejskařskou rodinou doufám, že i tenhle článek se bude líbit. Musím však upozornit, že je vhodný pro čtenáře od +18 let:-))))))). Věnováno všem skalním pejskařům.

projít na článek

Někdo je za dveřmi

Určitě znáte, jak nepříjemné je, když přijdete na návštěvu a jste doslova terč  hostitelova psa. I nejnadšenější pejskař je pak rád, když odchází domů ke svému vychovanému psu. A což teprve nepejskař.  Jak na to?

projít na článek

Pejskař a kletba

K napsání tohoto článku mne inspirovalo několik pejskařů, kteří mi popsali svůj příběh, kdy sází na kletbu. I já, před mnoha lety, jsem něco podobného prodělala. Dá se taková kletba nějak ovlivnit, nebo zrušit? Máme vůbec šanci, se nějak chránit?

projít na článek

Novodobý kynolog , jeho pes a vše okolo

Zamyšlení kam nám to všechno spěje:-) Článek je o imaginárním psu i majiteli, o lakování drápků, klikrech, debatách na netu a jiných pitomostech:-). Posbíráno od různých lidiček, co se točí okolo psů.

projít na článek

Jak vytvořit rámeček okolo dokumentu

Občas se setkávám s dotazem, jak v Google Dokumentech vytvořit rámeček okolo celého textu. Dokumenty žádnou takovou funkci (zatím) bohužel neznají. Je však možné tento nedostatek vyřešit pomocí tabulek. Výsledný ukázkový dokument je možné nalézt zde. V n

projít na článek

#MěnímeHeureku – Jak jsme si rozdělili produktové oblasti do týmů?

Před nějakou dobou jsme v Heurece přestavěli rozložení týmů tak, aby každý spravoval nějakou produktovou oblast. Do té doby jsme totiž měli v každém městě (tehdy Praha a Liberec) jeden frontendový a

projít na článek