Penzion v centru Brna Vám zpříjemní pobyt na jižní Moravě

Máte-li v plánu navštívit druhé největší město v České republice nebo se kochat přírodou a historickými památkami jižní Moravy, jeden den Vám stačit nebude. Je tedy na čase uvažovat o vhodném a příjemném místě, kde se ubytujete. V Brně je k vidění spousta historie od hradu Špilberk, katedrály sv. Petra a Pavla až po vilu Tugendhat...číst článek

projít na článek

Na jižní Moravě hrozí náledí a sněhové jazyky. Část kraje zasype nový sníh

Sněhovou nadílku mohou čekat lidé na jižní Moravě, a to hlavně na Brněnsku a Blanensku. V celém kraji varují meteorologové před náledím.

projít na článek

V centru Brna vypukl požár. Hořel bytový dům, pět lidí se nadýchalo kouře

U bytového domu v centru Brna vypukl poslední listopadovou sobotu požár. Na místě zasahovalo šest záchranných složek, včetně velkokapacitní sanitky a inspektora provozu. Ulice Lužánecká tak byla v odpoledních hodinách obousměrně uzavřená.

projít na článek

VIDEO: Brněnský drak dostal svítící svetr a chrlí plameny, podívejte se

Starou radnici v historickém centru Brna krášlí v těchto dnech nasvícený drak. Symbol Brna dostal po dobu konání tradičních adventních trhů nasvícený svetr. Světelná instalace nazvaná Vánoce nad Draka je novinkou.

projít na článek

Predátor na Moravě

The post Predátor na Moravě first appeared on Vtipný Jenda.

projít na článek

Vedení nemocnic v Brně: Akutní péči zachováme, omezíme ale plánované operace

Výpovědi z přesčasů a zajištění péče v jednotlivých nemocnicích na jižní Moravě v prosinci byly hlavním tématem pondělní schůzky jihomoravských radních s řediteli všech nemocnic v Jihomoravském kraji. „Budeme se snažit, aby všichni pacienti měli zajištěno

projít na článek