Pepř růžový

Růžový pepř jsou plody pepřovce brazilského z Brazílie. Mírně sladké kuličky s pryskyřičným nádechem se používají pro svůj dekorativní charakter do rýže nebo bílých omáček. Může být i součástí dezertů jako zmrzlin nebo pudingů. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 18 g.......................38 Kč Kořenka 80 ml - 23 g.................................................55 Kč Sáček (znovuuzavíratelný) 600 ml - 180 g..................245 Kč Kořenka 600 ml - 180 g............................................285 Kč Vámi zvolený typ balení výrobku napište prosím do poznámky při objednávce. Při zvolení 600 ml balení bude objednávka přepočítána a konečná cena objednávky potvrzena emailem. Děkujeme za pochopení

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Pepř barevný celý

Barevný pepř se používá převážně do mlýnků na koření. Čerstvě namletý pepř má výraznější aroma než klasický mletý pepř a používá se na dochucení jídel až na talíři, nebo již při vaření. Složení: pepř černý, pepř bílý, pepř zelený, pepř růžový. Balení: Sáč

projít na článek

Vášnivá a hravá dobrodružství s obchodem Růžový Slon

Postel po celodenním shonu určitě každý rád vidí. Zkuste ji ale využít i k dalším vášnivým hrátkám a dopřejte si nová dobrodruství s eshopem Růžový Slon! Buďte hraví, inspirujte se a bavte se s erotickými hračkami nebo se vžijte do role sexy pol

projít na článek

Pepř zelený celý

Zelený pepř má jemnější chuť a aroma než černý. Celý se používá na nakládání zeleniny, uzenin nebo sýrů. Nadrcený pepř můžeme přidat do marinád, na steaky nebo do omáček. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 20 g.......................38 Kč Kořenka 8

projít na článek

Pepř sečuánský mletý - sáček 60 ml

Používá se v čínské a vietnamské kuchyni ke kuřecímu a kachnímu masu. Má specifickou chuť přecházející z trpké do pálivé. Je výborný i jako náhrada černého pepře, protože má pepřovou chuť, ale je méně ostrý než klasický pepř. Balení: Sáček (znovuuzavíra

projít na článek

Pepř sečuánský mletý - kořenka 80 ml

Používá se v čínské a vietnamské kuchyni ke kuřecímu a kachnímu masu. Má specifickou chuť přecházející z trpké do pálivé. Je výborný i jako náhrada černého pepře, protože má pepřovou chuť, ale je méně ostrý než klasický pepř. Balení: Sáček (znovuuzavíra

projít na článek