Petr Pavel je na Hradě

Gratuluji k vítězství Petra Pavla. A gratuluji k vítězství i České republice. Po deseti letech si zase dám do kanceláře fotografii prezidenta. Věřím, že nebudu jediný. Můj hlas měl v obou kolech a věřím, že bude prezidentem všech občanů. Proto jsem i vděčný za jeho řeč k voličům Andreje Babiše. Je na čase přemostit příkopy, které mezi námi vykopala kampaň strachu a manipulace. Zvládneme to.Všem vám patří velký dík. Pane prezidente, hodně štěstí. Váš Herbert Pavera Senátor na Opavsku, Hlučínsku a Vítkovsku

projít na článek

Výstava na hradě v Miroslavi

M. PAVLOVSKÝ a M. P. PFEFFER Venkovní sochy M. Pavlovského a koláže M. P. Pfeffer. Vernisáž bude v 17 hodin 14. srpna 2021 na hradě v Miroslavi. Článek Výstava na hradě v Miroslavi se nejdříve objevil na Galerie 1602.

projít na článek

Občan Pavel

[2 min. čtení] František Kašpárek: Idealisti versus realita. Všechno dáme, co jen máme. Horké telefonní linky. Válka bez vítězů. Audit na Pražském hradě skončil, zapomeňte, je potřeba další.

projít na článek

Vyšetřování na hradě Houska (8.-9.4.2014)

 Druhá spolupráce s V.T.P.J. a celonoční objektivní výzkum na slavném hradě Houska s FTV Prima.

projít na článek

Nekrolog - Zemřel Pavel Chrastina z Olympicu, s Petrem Jandou složili Želvu či Dej mi víc své lásky

Spoluzakladatel skupiny Olympic Pavel Chrastina zemřel ve věku 81 let. Informoval o tom server iDnes a zprávu později potvrdil agentuře ČTK frontman skupiny Petr Janda.

projít na článek

PETR PAVEL PREZIDENTEM ?

[1 min. čtení] Zbyněk Prousek: Představa volebního vítězství Petra Pavla ve mě vyvolává depresi a strach !

projít na článek