Petra Kvitová

Petra KvitováDneska jsem jí fotil pro  Monetu. A jo, je přesně tak skvělá, jak mi vždycky připadala, když jsem jí vídal v televizi. The post Petra Kvitová appeared first on Fotograf Štěpán Mikuda.

projít na článek

PETRA A GREG těhotenské focení

Petra a Greg jsou úžasný mezinárodní pár. Petra je Češka a Greg je Novozélanďan. Oslovili mě pro nafocení těhotenských fotografií. Domluvili jsme termín a vyrazili do profesionálně vybaveného fotoateliéru. Už předem jsem byl upozorněn, že Greg se velmi ne

projít na článek

Představujeme tváře Kávafestu 2022: Petra Střelecká

AKTUALIZACE: Omlouváme se, ale bohužel Petra Střelecká se nebude moci Kávafestu zúčastnit. Petra Střelecká je zakladatelkou kavárny a pražírny Industra Coffee a autorkou knihy Filtrovaná káva. Za svou baristickou kariéru se zvládla dvakrát probojovat do

projít na článek

Šediváčkův long objektivem Petra "CZtweety" Šedivého

XX. ročník etapového závodu psích spřežení ve fotografiích Petra "CZtweety" Šedivého

projít na článek

Lední hokej objektivem Petra Šedivého

Fotografie z utkání Tipsport Extraligy ledního hokeje se na našem serveru objevují jen velmi zřídka. O to více potěšíla velká fotogalerie Petra Šedivého z utkání HC Dynamo Pardubice v. HC Kometa Brno.

projít na článek

Hodně věcí jsem mentálně přehodnotila, říká Petra Kuříková

Česká triatlonová reprezentantka Petra Kuříková zajela o víkendu velmi kvalitní výsledek v podobě 24.místa na ITU závodě Světového poháru v New Plymouth. Ukázala, že se po loňské sezoně, poznamenané zraněním, dostává do výborné formy.

projít na článek