Petra Plášilová čte z knihy Ljudmily Ulické Zelený stan

literární čajovna 4.listopadu 2021 NaHlubinu.NET · Petra Plášilová čte z knihy Ljudmily Ulické Zelený stan Interpret: Petra Plášilová Zdroj: Literární čtvrtky Sedmdesátka Tachov MP3 Archiv - Literární čtvrtek 4.11.2021 1 soubor(y) 39 MB Stáhnout Naše nahrávky naleznete na platformách SoundCloud, YouTube, Spotify, Google Podcasts a YouRadio Talk. The post Petra Plášilová čte z knihy Ljudmily Ulické Zelený stan first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek

Petra Plášilová čte z knihy Není, jejímž autorem je Mariusz Szczygiel

literární čtvrtek 16.prosince 2021 Sedmdesátka Tachov 1.díl - Petra Plášilová čte z knihy Není, jejímž autorem je Mariusz Szczygiel 2.díl - Petra Plášilová čte z knihy Není, jejímž autorem je Mariusz Szczygiel Interpret: Petra Plášilová Zdroj: Lite

projít na článek

Petra Plášilová čte z knihy Antoine Lauraina Prezidentův klobouk

https://umctachov.cz/wp-content/uploads/2023_01_19_literarni-ctvrtek_plasilova_prezidentuv-klobouk_final.mp3The post Petra Plášilová čte z knihy Antoine Lauraina Prezidentův klobouk first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek

Petra Plášilová čte z knihy Všechno je možné od Elizabeth Strout

https://umctachov.cz/wp-content/uploads/2022_04_07_literarni-cajovna_plasilova_elizabeth_strout.mp3The post Petra Plášilová čte z knihy Všechno je možné od Elizabeth Strout first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek

Petra Plášilová čte z knihy Isaaca Bashevise Singera: Rabín a čarodějnice

NaHlubinu.NET · Petra Plášilová čte z knihy Isaaca Bashevise Singera: Rabín a čarodějnice The post Petra Plášilová čte z knihy Isaaca Bashevise Singera: Rabín a čarodějnice first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek

Petra Plášilová čte z knihy Sósuke Nacukawy Kocour, který zachraňoval knihy

Hlavně a především: děda už není. Trochu drsný začátek příběhu, jenže tenhle fakt se dá popřít jen stěží. Nejde s tím dělat o moc víc, než se skutečností, že ráno vychází slunce a že v poledne dostane člověk hlad... ( literární čtvrtek 16.2.2023 - Sedmd

projít na článek