Pilový kotouč půlkruhový HSS 80mm 5ks

Pilový list pro řezání různých materiálů přímým zanořením, velmi čistý řez. Vhodné pro řezání v obtížně přístupných místech, v rozívch. Pro dřevo, sádrokarton, plasty, neželezné kovy, plechy (1mm). Průměr: 80mm Balení obsahuje 5ks.

projít na článek

Pilový kotouč půlkruhový HSS 80mm 1ks

Pilový list pro řezání různých materiálů přímým zanořením, velmi čistý řez. Vhodné pro řezání v obtížně přístupných místech, v rozívch. Pro dřevo, sádrokarton, plasty, neželezné kovy, plechy (1mm). Průměr: 80mm

projít na článek

Pilový kotouč půlkruhový HSS 80mm 2ks

Pilový list pro řezání různých materiálů přímým zanořením, velmi čistý řez. Vhodné pro řezání v obtížně přístupných místech, v rozívch. Pro dřevo, sádrokarton, plasty, neželezné kovy, plechy (1mm). Průměr: 80mm Balení obsahuje 2ks.

projít na článek

Pilový kotouč HSS 80mm 5ks

Pilový list pro řezání různých materiálů přímým zanořením, velmi čistý řez.Vhodné pro řezání v obtížně přístupných místech. Vhodné pro dřevo, sádrokarton, plasty, neželezné kovy, plechy (1mm). Průměr: 80mm Balení obsahuje 5ks.

projít na článek

Pilový kotouč HSS 80mm 1ks

Pilový list pro řezání různých materiálů přímým zanořením, velmi čistý řez.Vhodné pro řezání v obtížně přístupných místech. Vhodné pro dřevo, sádrokarton, plasty, neželezné kovy, plechy (1mm). Průměr: 80mm Balení obsahuje 1ks.

projít na článek

Pilový kotouč HSS 80mm 2ks

Pilový list pro řezání různých materiálů přímým zanořením, velmi čistý řez.Vhodné pro řezání v obtížně přístupných místech. Vhodné pro dřevo, sádrokarton, plasty, neželezné kovy, plechy (1mm). Průměr: 80mm Balení obsahuje 2ks.

projít na článek