Pilulka.cz: 5 produktů, se kterými přežijete podzim ve zdraví

Podzimní počasí přímo přeje chřipkám a nachlazení. Vyhněte se jim jednoduše a levně! Jak? S eshopem Pilulka! Posilněte imunitu a užijte si podzim bez starostí o své zdraví. Poradíme, které produkty vybrat a jak na nich ušetřit díky cashbacku!

projít na článek

Představujeme internetovou lékárnu Pilulka.cz

Ráno se probudíte a cítíte, že na vás něco leze. Škrábe vás v krku, bolí vás hlava a postavit se na nohy najednou vypadá jako neuskutečnitelná výzva. Naštěstí existuje online lékárna, která vás zachrání – Pilulka.cz!

projít na článek

Jak zlepšit své zdraví a imunitu?

Začal podzim, a děti i dospělí jsou nachlazení. Jak si pomoci homeopatií, bylinkami, míčkováním, reflexní terapií či vědomým dotekem? Homeopatie i bylinné tinktury nabízí opravdu rychlé povzbuzení imunitního systému. Které léky jsou pro Vás vhodné s

projít na článek

Dr. Max: Ubraňte se nemocím i zbytečným výdajům!

Podzimní nachlazení dovede pěkně potrápit. Obrňte si imunitu s Dr. Max a přečkejte podzim ve zdraví! Přečtěte si ověřené tipy, zbavte se rýmy a ušetřete díky cashbacku a slevám, které nabízí Karta výhod. Poradíme, jak být fit za nízké ceny!

projít na článek

5 podnikatelských pravidel kterými se řídím

Každá firma funguje na základě určitých pravidel. Větší firmy mají směrnice, ty menší zápolí s chaosem. A obě dvě strany se snaží dostat někam doprostřed, kde pravidla nesvazují, ale pomáhají firmě jít jedním směrem. Ideální je pak stav, kdy se zakladatel

projít na článek

NOTINO: Luxusní péče za skvělou cenu

Podzim umí být pěkně nepříjemný. Zkrášlete si ho s kosmetickými produkty NOTINO! Relaxujte, rozmazlujte se, hydratujte, regenerujte a zbytečně přitom neutrácejte. S NOTINO produkty bude podzim voňavější a dny radostnější. Prohlédněte si naše tipy!

projít na článek