Píseň o dívkách Jaroslav Seifert

Píseň o dívkách Jaroslav Seifert Uprostřed města dlouhá řeka teče,sedm mostů ji spíná,po nábřeží chodí tisíc krásných dívek a každá je jiná.   Od srdce k srdci jdeš zahřát si rucev paprscích lásky veliké a hřejné,po nábřeží chodí tisíc krásných dívek a všecky jsou stejné. The post Píseň o dívkách | Jaroslav Seifert first appeared on Pavel Soukup.

projít na článek

Nejlepší bývá šílená Jaroslav Seifert

Nejlepší bývá šílená Jaroslav Seifert Slyším to, co jiní neslyší,bosé nohy chodit po plyši.Vzdechy pod pečetí v dopise,chvění strun, když struna nechví se.Prchávaje někdy od lidí,vidím to, co jiní nevidí.Lásku,

projít na článek

Novoroční soutěž o audioknihu Achilleova píseň

Hned na začátku nového roku 2017 můžete soutěžit o audioknihu Achilleova píseň.

projít na článek

Jaroslav Dušek, Jan Budař a Feng-yűn Song přivítají rok Kohouta hudbou a humorem

Již jen pár dnů zbývá do okamžiku, kdy se rozloučíme s rokem Opice, a vládu podle čínské astrologie převezme Ohnivý kohout. Již pošestnácté se o stylovou oslavu postará multižánrový festival Songfest.cz.

projít na článek

Velká cena Cavalletto 2020

Velká cena Cavalletto 2020 8. ročník Kompletní výsledky - katalog ZDE Pořadatel: Asociace chovatelů miniaturních koní, z.s. za podpory Národní pony společnosti, z.s., Acro-Farm, a generálního partnera Jezdecké potřeby Cavalletto. Termín a místo: 27.

projít na článek

Krajina 2017!!! Typlt, Rittstein, Mainer...

KRAJINA 2017 Nová galerie připravila společnou výstavu autorů, kteří se ve svém díle zabývají také tématem krajiny. Na výstavě KRAJINA 2017, která se koná od 25. 1. do 3. 3. 2017, bude představena kolekce více než šedesáti obrazů. Záštitu nad výstavou Kra

projít na článek