Pizzetka SLAVNOST JARA - Novinka

Tuto naši novou Pizzetku si můžete otáčet, podle toho, na jaký vzor máte chuť:-) Hodí se k ní mnoho našich PizzetTOPů, především PizzetTOPy Vesna a PizzetTílka. Mezi ženami je to náš velmi oblíbený áčkový střih ke kolenům. Vyhrazujeme si právo na různé zpracování zadního dílu podle dostupnosti materiálu. Přední díl bude podle fotografie. Originální střih Pizzetky by Michaela Meera Materiál: BA, EA Barva: vícebarevná Udržba : 30C Délka: Vel.1- 62 cm/ Vel. 2-63 cm Velikost UNI 1 = 36 - 38 Velikost UNI 2 = 40 - 42 Pohled na boku a zadní díl

projít na článek

Pizzetka ČAS - Novinka

Pizzetka z teplého úpletu vám krásně zahřejí ženské orgány i boky. Materiál: BA, PES, EA Barva: starorůžový melír Délka: vel. 1- 37 cm Délka: vel. 2- 39 cm Udržba : 30C Velikost 1 - univerzální velikost S-M = 36 - 38 Velikost 2 - univerzální velikos

projít na článek

Pizzetka ZEN DREAM - Novinka

Pizzetka s luxusním potiskem zenové zahrady. Materiál: BA, EA Barva: smetanová s potiskem Délka: vel. 1- 38 cm Délka: vel. 2- 40 cm Udržba : 30C Velikost 1 - univerzální velikost S-M = 36 - 38 Velikost 2 - univerzální velikost L-XL = 40 - 42

projít na článek

Pizzetka Perla Královny

Tato Pizzetka s luxusní krajkou je naším nejelegantnějším modelem, který vyrábíme už od založení značky Pizzetky. Je to vysoce ženská Pizzetka i barva...která ženu prozáří a ukáže její kvality Královny. Materiál: BA, EA, VS Barva: červená Udržba : 30C

projít na článek

Pizzetka SHERYL - Novinka

Luxusní krajková Pizzetka, z úpletovou podšívkou ve smatenové barvě. Užijete ji po celý rok, nejen v létě. Pas je krajkový, podšitý úpletem, nebude vás tedy tlačit. Originální střih Pizzetky by Michaela Meera Materiál: BA, VS, EA krajka Barva: šedi fi

projít na článek

Pizzetka Letní vášeň

POSLEDNÍ 1 PIZZETKA! "Letní Létající kolekce FREEDOM 2022" Luxusní krajková Pizzetka z nádherné lososové barvy s úpletovou podšívkou v tělové barvě. Užijete ji po celý rok, nejen v létě. Pas je krajkový, podšitý úpletem, nebude vás tedy tlačit. Origi

projít na článek