PLACHETNICE

Fotoalbum Plachetnice Vás bude unášet na vlnách rozbouřeného moře. Vydejte se na plavbu plachetnicí po nekonečném oceánu za šumění vln a fičení větru v plachtoví. The post PLACHETNICE appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

Průvodce světem plachetnic RS

Jakou plachetnice RS si vybrat? Plachetnice pro děti, mládež i dospělé. Jedno, dvou i víceposádkové. Plachetnice pro inkluzivní jachting a handicapované. Plachetnice pro sport i zábavu. Závodění a turistiku.

projít na článek

Plachetnice RS21 pro váš jachtařský tým

Jaro a léto 2023 Posádka z Jachtklubu z Dobřichovic se zúčastnila v sezóně 2023 dvou závodů letošní RS21 série v Polsku. Zde je jejich hodnocení: Podzim 2022 2 české týmy startovaly na historicky prvním Mistrovství světa 2022 lodní třídy RS21 v chorvats

projít na článek

Plachetnice RS Feva na prodej

Na prodej ex-charter plachetnice RS Feva používané během Mistrovství Evropy na Lipně. V různých cenových relacích. K okamžitému odběru. #zacnisjachtingem #rsfevasailing #bezvaparta V případě zájmu volejte 602 410 028 (Honza).

projít na článek

POSEZÓNNÍ VÝPRODEJ - Plachetnice RS na prodej

Začít s jachtingem je tak snadné :-) >>> Na prodej demo a použité plachetnice RS <<< RS Tera, RS Feva, RS500, RS400, RS600, RS Vision, RS Neo, RS Vareo ... Další info na telefonu +420 602 410 028 - Honza. #jachting #zacnisjachtingem

projít na článek

Jaro 2024 - Test Sail plachetnic RS

Chcete se přidat mezi nás, "RSáky"? Pro vážné zájemce o plachetnice RS tu máme možnost vyzkoušení plachetnic.

projít na článek